• Новинка
Карабинер DGRENA, ключодържател, пружина на обтегач, изработена от алуминий с висока твърдост, който е подходящ за хамаци, домашни инструменти, къмпинг, разходки, кому?

Карабинер DGRENA, ключодържател, пружина на обтегач, изработена от алуминий с висока твърдост, който е подходящ за хамаци,

BGN 23.04
Налично
Налично

★ Здрав материал : Изработен е от висококачествен алуминий и негови предимства са : защита от ръжда, избледняване, защита на околната среда, издръжливост, антифрикционность и т ★ Проектиране и производство на : - Леки D-образни детайли са изработени от висококачествен алуминий и след окислително обработка стават по-силни, добре изглеждат и са удобни в переноске. ★ Практичност : ниско тегло и лесна за осъществяване.Можете да пристегивать неща в своя раницата, когато пътувате.Можете да го използвате за окачване на по-малки предмети и като цяло да ги използват като вътрешни и външни куки.Си добре да се използва в различни случаи и е много удобно. ★ Сигурност : Той може да издържа товар до 4 KN (882 кг), но ние не ви препоръчваме да го използвате при скалолазании. ★ Послепродажная гаранция : Що се отнася до пушка, ключодържател, пружинна ключалката DGRENA, ако не сте доволни от резултата на използването им, можете веднага да кандидатствате за възстановяване, ние ще работим върху това заявка за първи път, но така или иначе ние се надяваме, че ще ви хареса, защото е наистина добър продукт. ★ Здрав материал : Изработен е от висококачествен алуминий и негови предимства са : защита от ръжда, избледняване, защита на околната среда, издръжливост, антифрикционность и т. ★ Проектиране и производство на : - Леки D-образни детайли са изработени от висококачествен алуминий и след окислително обработка стават по-силни, добре изглеждат и са удобни в переноске. ★ Практичност : ниско тегло и лесна за осъществяване.Можете да пристегивать неща в своя раницата, когато пътувате.Можете да го използвате за окачване на по-малки предмети и като цяло да ги използват като вътрешни и външни куки.Си добре да се използва в различни случаи и е много удобно. ★ Сигурност : Той може да издържа товар до 4 KN (882 кг), но ние не ви препоръчваме да го използвате при скалолазании. ★ Послепродажная гаранция : Що се отнася до пушка, ключодържател, пружинна ключалката DGRENA, ако не сте доволни от резултата на използването им, можете веднага да кандидатствате за възстановяване, ние ще работим върху това заявка за първи път, но така или иначе ние се надяваме, че ще ви хареса, защото е наистина добър продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория