• Новинка
N/A 1 Комплект Малки Съцветия и Лопата за смет, Практичен Домашен Прахосмукачка, Инструмент за почистване на дома (Цвят: A, Размер: One size)

N/A 1 Комплект Малки Съцветия и Лопата за смет, Практичен Домашен Прахосмукачка, Инструмент за почистване на дома (Цвят: A, Размер:

BGN 78.38
Налично
Налично

- Те са изработени от висококачествени материали, които имат добра издръжливост - Тънка четка, не причинява вреда на повърхността и има отличен почистващ ефект. - Изящна изработка производство на метла и лопата за смет осигурява практичност и дълготрайност. - Това може да помогне съдържа вашата стая, салон на автомобил, работно бюро чисти, в добър инструмент за почистване. - Те са изпълнени в компактен размер, който е преносим и не могат да заемат твърде много място. - Те са изработени от висококачествени материали, които имат добра издръжливост. - Тънка четка, не причинява вреда на повърхността и има отличен почистващ ефект. - Изящна изработка производство на метла и лопата за смет осигурява практичност и дълготрайност. - Това може да помогне съдържа вашата стая, салон на автомобил, работно бюро чисти, в добър инструмент за почистване. - Те са изпълнени в компактен размер, който е преносим и не могат да заемат твърде много място. - Те са изработени от висококачествени материали, които имат добра издръжливост.- Тънка четка, не причинява вреда на повърхността и има отличен почистващ ефект.- Изящна изработка производство на метла и лопата за смет осигурява практичност и дълготрайност.- Това може да помогне съдържа вашата стая, салон на автомобил, работно бюро чисти, в добър инструмент за почистване.- Те са изпълнени в компактен размер, който е преносим и не могат да заемат твърде много място.- Цвят : сребристо, светло кафяво Материал : желязо, длан-Размер (метла) : около 25,00 X10,00 X2,00 см/82 X3,93 X0,79 инча-Размерът (лъжичка) : около 18,00 X14,00 X5,00 см/7,08 X5,51 X1,96 дюймов1 х лъжичка 1 х четка Забележки : -Моля, обърнете се към размера.Допуска малка грешка на измерване в рамките на нормалните граници.-Поради монитор, камера или други фактори, могат да бъдат предизвикани от някои разлики в цвят, моля, обърнете се към самия продукт. метлата и лъжичка/лъжичка с метла разход.

Подробности

Подобни продукти в категория