• Новинка
Надуваеми играчки за Хелоуин 8 ФУТА Grim Reaper за декорация Хелоуин на открито, Надуваеми Декорации за Двор с led светлини, Ужасяващи Декорации за Двор на Хелоуин На откр?

Надуваеми играчки за Хелоуин 8 ФУТА Grim Reaper за декорация Хелоуин на открито, Надуваеми Декорации за Двор с led светлини, Ужасяващи

BGN 2.67
Налично
Налично

♥ Уникални улични украса за Хелоуин : това декоративно украшение за двора на Хелоуин огромни ръце и страшен израз на черепа, а през нощта, очите му ще свети в червеноТова надувное украса изглежда достатъчно реалистично, то ще бъде по-привлекателна, отколкото всички други надуваеми изделия за Хелоуин. ♥ Комплектът включва : 6 фута надуваем reaper смърт с вграден воздуходувом, 2 възглавници за вода и led светлини, 4 колове за заземяване и 4 въжета (2 метра).Заземителни колове, ще ви помогне да фиксирате украса на земята.Освен това, трябва да затегнете долната цип, за да се избегне изтичане на въздух. ♥ Подобрени обзавеждане : За помпане свържете към източник на захранване, уверете се, че вентилатора е насочен навън, и той ще избухне в продължение на няколко минути.Той е ефективен и бързо се надува.Колове и въжета държат това място, дори в ветровито време. ♥ Най-високо качество : Изработен е от сгъсти водоустойчив полиестер. мек, лек и издръжлив, устойчив на абразия. ♥ Перфектният декор за Хелоуин : надуваеми лодки за Хелоуин на открито, оборудвани с ярки вградени led крушки.Това е украса за Хелоуин grim reaper е изпълнено в устрашающем стил.сложете го в градината или в двора, за да изплаши своите приятели и съседи. ♥ Уникални улични украса за Хелоуин : това декоративно украшение за двора на Хелоуин огромни ръце и страшен израз на черепа, а през нощта, очите му ще свети в червено.Това надувное украса изглежда достатъчно реалистично, то ще бъде по-привлекателна, отколкото всички други надуваеми изделия за Хелоуин. ♥ Комплектът включва : 6 фута надуваем reaper смърт с вграден воздуходувом, 2 възглавници за вода и led светлини, 4 колове за заземяване и 4 въжета (2 метра).Заземителни колове, ще ви помогне да фиксирате украса на земята.Освен това, трябва да затегнете долната цип, за да се избегне изтичане на въздух. ♥ Подобрени обзавеждане : За помпане свържете към източник на захранване, уверете се, че вентилатора е насочен навън, и той ще избухне в продължение на няколко минути.

Подробности

Подобни продукти в категория