• Новинка
BOERNISEN Украса За Хелоуин, Плашилото с Призрачно лице, Плашилото с Вик на Ужас, Украса на Ужасите на Открито, Раскачивающееся на Вятъра, Празнична Атмосфера, Подпори з?

BOERNISEN Украса За Хелоуин, Плашилото с Призрачно лице, Плашилото с Вик на Ужас, Украса на Ужасите на Открито, Раскачивающееся

BGN 50.33
Налично
Налично

[Плашилото-призрак] Страшно виси на привидение, произведено от екологично чист и устойчив материал, се вее на вятъра, идеален за декорация на улицата [Ужасяващи декорации] Плашещо "грозни" снимки, надвиснали призраци на смъртта.всичко това създава ужасна гротескную атмосфера и прави това кричащее плашилото невероятна декорация на вашия двор на Хелоуин.Това е толкова готино - да е!. [Лети с вятъра] Това страшилище за Хелоуин може да се движи свободно.Раскачивающийся на вятъра, летящ като истински призрак, реалистичен и привлича поглед!. [Подвижна конструкция] Дълъг шест боги е подвижна.Можете да изберете височината на боги в съответствие с вашите нужди (до 2000 см).Когато боги не се използва, могат да се свалят за по-лесно съхранение и не заема място. [Създайте атмосфера] Нашето кричащее плашилото е направен от плат и PVC тръби.Можете да се залепи ги на земята.Тя ще плаши приятелите си в нощта, люлее при висока луната и свисте на вятъра на вятъра.Ако скоростта на вятъра е висока, ние все пак препоръчваме да отидете в магазина и да закупите на тръби от неръждаема стомана, вместо на тръби от PVC, които по-добре могат да издържат. [Плашилото-призрак] Страшно виси на привидение, произведено от екологично чист и устойчив материал, се вее на вятъра, идеален за декорация на улицата. [Ужасяващи декорации] Плашещо "грозни" снимки, надвиснали призраци на смъртта.всичко това създава ужасна гротескную атмосфера и прави това кричащее плашилото невероятна декорация на вашия двор на Хелоуин.Това е толкова готино - да е!. [Лети с вятъра] Това страшилище за Хелоуин може да се движи свободно.Раскачивающийся на вятъра, летящ като истински призрак, реалистичен и привлича поглед!. [Подвижна конструкция] Дълъг шест боги е подвижна.Можете да изберете височината на боги в съответствие с вашите нужди (до 2000 см).Когато боги не се използва, могат да се свалят за по-лесно съхранение и не заема място.

Подробности

Подобни продукти в категория