• Новинка
Офис Стол Без Подлакътници, Тенис на Стол Без Колела, Офис Стол С Кръстосани Крака, Широки Трапезни Столове За вашия офис, Регулируеми Въртящи Компютърен Стол От Ме?

Офис Стол Без Подлакътници, Тенис на Стол Без Колела, Офис Стол С Кръстосани Крака, Широки Трапезни Столове За вашия офис, Регулируеми

BGN 0.33
Налично
Налично

【Удобна тапицирана седалка】 Възглавницата на седалката и облегалката, пълни с гъба с висока плътност, в съчетание с ергономична структура ще ви осигури по-комфортно усещане при сядане, им е лесно да се деформира, което е по-подходящ за хора, които трябва за дълго време да седне 【По-широка широчина на седалката】Ако ви харесва съхрани правилната поза седи и от време на време да седи с кръстосани крака, това е офис стол за вас!Ширина на седалката 26 см и дълбочина на седалката 18,7 инча ще ви осигури повече пространство и комфорт. 【Регулируеми по височина】Височината на работния стол, регулируеми, което позволява да се приближи до повечето от масите.Диапазон на регулиране на височина от седалката до пода е 15,94' - 19,69', който е подходящ за юноши, възрастни и стари хора. 【Обрат и определянето на】 Седалка този работен стол без подлакътници може да се върти на 360 °, създавайки за вас е по-удобен дом офис и спестяване на пространство.Чрез завъртане на дръжката под възглавницата на седалката и издърпване на лоста, седалката може да се облягане назад към 21 °, което е подходящо за четене, гледане на телевизия, игри и други дейности за свободното време. 【Здрав】 Газова пружина, сертифицирана от SGS, и метална основа на преобръщане конструкцията е много здрава и издържа на натоварване до 300 кг., Долната част на краката на стола за домашния офис е изпълнена с гумено дъно, което не се плъзга и устойчиво на надраскване. 【Лекотата на монтажа】 Този тенис на стол без колела може лесно да се инсталира в съответствие с предоставената информация, изготвен от нас видео инсталация.Ако имате въпроси относно този стол с кръстосани крака, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Стилен】 За разлика от традиционните офис столове, модерен структурен дизайн на този офис стол с кръстосани крака и приятна за кожата плат могат да направят пространството по-динамичен и специален.

Подробности

Подобни продукти в категория