• Новинка
DHTDVD Лъжичка за кучешки какашек, Диспенсер, Набор от торби за боклук, Държач за събиране на Какашек, Преносим Лъжичка за домашни кучета, Лъжичка за домашни любимци (Ц?

DHTDVD Лъжичка за кучешки какашек, Диспенсер, Набор от торби за боклук, Държач за събиране на Какашек, Преносим Лъжичка за

BGN 78.20
Налично
Налично

Бързо и лесно са отстранени от пакетаБлагодарение на дизайна забавна форма той изглежда мило и привлекателно.Лек, удобен и лесен за съхранение. подходящ за разходки на домашни любимци, туризъм, къмпинг и така нататък.Полезна и лесна за почистване на домашни любимци.Бързо и лесно да се сдобият с чанта Със забавен дизайн, той е сладък и привлекателен.Лек, удобен и лесен за съхранение. подходящ за разходки на домашни любимци, туризъм, къмпинг и така нататък.Полезна и лесна за почистване на домашни любимци.Материал : Пластикназвание : Чанта за кучешки какашек под формата на костите Размера на своята практика : 4*7 смЦвет : черен син розов Характеристика : Калъф във формата на костите + Цветныйпримечание : Калъф във формата на кости празна, трябва да се поръча друг чанта за какашек, цвят на кожата може да се различава от реално се дължи на осветление и на екрана, благодаря ви много за разбирането. Титуляр да се раздават пакети за домашни отпадъци и станция за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория