• Новинка
Новата слушалка Xbox One MFEEL Детска Слушалки с микрофон за PC, PS4, лаптоп Xbox one S, телефон - Led индикатор за силата на звука с шумоизолация (GM-2-BB)

Новата слушалка Xbox One MFEEL Детска Слушалки с микрофон за PC, PS4, лаптоп Xbox one S, телефон - Led индикатор за силата на звука

BGN 2.67
Налично
Налично

Слушалки GM-2gaming включва 71-канален виртуален съраунд звук, и с пасивно намаляване на шума, осигурявайки най-високо качество на звука по време на игри, видео чат, слушане на музика и много други.GM-2 съживява виртуална среда, подобряване на гейминг изживяване за тези, които са готови да се приобщят.GM-2 включва пасивно намаляване на шума, която позволява напълно да се потопите в света на музиката и да се насладите на общуването с близки и приятели.  драйвери на говорителите размер на 50 мм. Са подходящи за RPG ACT AVG FGT FPS RCG и т., и други видове игри, подчеркивающих атмосферата на играта.  Подходяща за Windows 8, Windows 7 или Windows Vista и всяко друго устройство с USB интерфейс, на всякакви проблеми с качеството. 【 Отлична универсална съвместимост 】 : щепсела и да играе, драйвер не е необходим.Поддръжка на Play Station 4, нов Xbox One, PC, Nintendo 3 DS, лаптоп, PSP, таблет, i Pad, мобилен телефон.Моля, обърнете внимание, че за свързване към контролера на Xbox One старата версия изисква допълнителен адаптер на Microsoft (не е включен в комплекта).Регулируема стоманена плъзгача, за да регулирате под различен размер на главата, подходящ за мъже, жени и деца. 【 Ергономичен дизайн 】 : Тези игрални слушалки за КОМПЮТЪР със супер меки накладки на ушите и регулируема ергономична стоманена слайдер плътно облегают главата си при различен размер на главата, като осигурява удобно прилягане и безболезнена по-продължителната игра, подходяща за мъже, жени и деца.Страхотни led индикатори, определени на амбушюрах, подчертават атмосферата на играта. 【 Висококачествен звук 】 : машина за висока точност 50 мм магнитен неодимовый на водача, подобрена технология за шумоизолация на околната среда, осигуряваща ви живи акустични впечатления, чисто качество на звука, шокиращ ефект на ниските честоти, който е подходящ за потапяне в света на игрите. 【 Усъвършенстван мек ненасочено микрофон 】 : Може да бъде гъвкаво фиксиране под всякакъв ъгъл или сгъва, когато не се използва.

Подробности

Подобни продукти в категория