• Новинка
PRETYZOOM 10 бр., Сини Очарователни Фиби за коса за Момичета, Празничен Подарък за малки Деца, на Жените Панделки за Момичета, Панделки за Деца, Детски Лък на Прическа, Аби?

PRETYZOOM 10 бр., Сини Очарователни Фиби за коса за Момичета, Празничен Подарък за малки Деца, на Жените Панделки за Момичета,

BGN 1.67
Налично
Налично

Шнола за коса с лък-безопасен за деца в употреба, не нарани чувствителна кожа на вашето бебе, подредена в чорап, така че можете да го използвате свободноСЪОТВЕТСТВИЕ за коса за момичета - В допълнение към това, че те са подходящи за ежедневието на момичетата, те също могат да бъдат използвани в ролевите игри партита, Коледа, Хелоуин,.ШНОЛА за коса за деца - щипки за коса-лъкове за вашето дете, които могат да се носят в деня на раждането, коледно парти, сватба, парти и др.ШНОЛА за коса - вашето дете, дополните ежедневното носене на вашето бебе тези лъкове за коса.Шнола за коса за момичета-лесни за съхранение и носене, подходяща за сватбен танц или ежедневни рокли, както и обичайните размери за фиксация на косата.В комплекта са включени 10 х заколок за коса Характеристики -Красиви лъкове за коса с клип.Идеалният подарък за децата на рожден ден, детски душ, Коледа, празник, празници и други сатен дъвка за къдрава коса. - Предназначена е за момичета, лека на тегло, няма да ви тежи на главата и косата, могат да издържат време на служба фиби за коса flower момичета. - вашата миличка, дополните ежедневното носене на вашето бебе тези фиби за коса за малки деца. - Лесен за съхранение и за носене, подходяща за сватбени танци или ежедневни рокли, както и обичайните размери за определяне на бантиков за коса. - Цвят : син необичайна шнола за коса Материал : Плат, щипки за коса-лъкове за момичета Размер : 13,00 X11,00 X6,00 см / 5,11 X4,32 X2 малки лъкове за коса. - В допълнение към това, че той е подходящ за ежедневна употреба за момичета, той също може да се използва ролеви партита, Коледа, Хелоуин и т., Детски лъкове за коса.Описание на продукта Лък от косата, Той не ще се плъзгат лесно или да падне; може да ви позволи да декорирате облекло и вашата привлекателност.шнола-лък за коса Украсете детски стил на обличане нашите красиви фиби за коса, които със сигурност ще ви помогнат да се превърне в един от най-атрактивните деца на партито.

Подробности

Подобни продукти в категория