• Новинка
Дървени Поставки за картички NUOBESTY, Дървени Поставки за меню, Притежателите стаи маса в Селски стил, Стойка за снимки, Картички, Подложки за Сватбената церемония, Ук?

Дървени Поставки за картички NUOBESTY, Дървени Поставки за меню, Притежателите стаи маса в Селски стил, Стойка за снимки, Картички,

BGN 0.67
Налично
Налично

? Съдържанието на опаковката - Вие ще получите 25 правоъгълни дървени притежателите на карти, достатъчно за ежедневна употреба или украса на фестивала, така че не е нужно да се притеснявате за това, че притежателите на таблетки с номера свършат ?Добро качество и опазване на околната среда - тези дървени поставки, изработени от дърво с цялостно полиране, без чеп по краищата, не вредят на дизайн, качество на материалите гарантира безопасност при използване. и издръжлив с дълъг срок на служба, можете да ги използвате за много случаи, в продължение на дълго време. ?Класически дизайн : Всеки притежател за настолни стаи в селски стил разполага с фина текстура, която придава деревянному на притежателя за офицерски карти аура на дървена класицизъм, може да създаде деревенскую и горската атмосфера, която несъмнено ще направи впечатление на вашите гости. ?Широк спектър от приложения : Тези дървени поставки за картички от хартия са подходящо украшение за кафенета, ресторанти, сватби, рождени дни и други празнични събития. Можете да ги използвате, за да запишете номера на маси, карта с местоположение, водене на бележки и изображения на масата. ? Следпродажбено обслужване - Предлагат на всеки клиент на най-добрите продукти и услуги - нашата мисия.Ако нашите продукти не ви задоволява, моля, не се колебайте да се свържете с нас, тогава ние ще ви предложим отговаря решение. ? Съдържанието на опаковката - Вие ще получите 25 правоъгълни дървени притежателите на карти, достатъчно за ежедневна употреба или украса на фестивала, така че не е нужно да се притеснявате за това, че притежателите на таблетки с номера свършат. ?Добро качество и опазване на околната среда - тези дървени поставки, изработени от дърво с цялостно полиране, без чеп по краищата, не вредят на дизайн, качество на материалите гарантира безопасност при използване. и издръжлив с дълъг срок на служба, можете да ги използвате за много случаи, в продължение на дълго време. ?Класически дизайн : Всеки притежател за настолни стаи в селски стил разполага с фина текстура, която придава деревянному на притежателя за офицерски карти аура на дървена класицизъм, може да създаде деревенскую и горската атмосфера, която несъмнено ще направи впечатление на вашите гости. ?Широк спектър от приложения : Тези дървени поставки за картички от хартия са подходящо украшение за кафенета, ресторанти, сватби, рождени дни и други празнични събития. Можете да ги използвате, за да запишете номера на маси, карта с местоположение, водене на бележки и изображения на масата. ? Следпродажбено обслужване - Предлагат на всеки клиент на най-добрите продукти и услуги - нашата мисия.Ако нашите продукти не ви задоволява, моля, не се колебайте да се свържете с нас, тогава ние ще ви предложим отговаря решение.

Подробности

Подобни продукти в категория