• Новинка
Навес за детски столчета за автомобил Bristin, калъфи за колички за Малки момчета и Момичета, Еластични и устойчиви на удари, с мрежа, Богат на функции, меки и дишащи (си?

Навес за детски столчета за автомобил Bristin, калъфи за колички за Малки момчета и Момичета, Еластични и устойчиви на удари, с мрежа,

BGN 14.66
Налично
Налично

Не се плъзга!Краката и задните части са Винаги защитениСпира докосване от други хора към детето или выдыхание на въздуха в него.Безопасно за детето 100% полиестер.Меки въжета на стикери – детски за родителски ръце.Мек, обтянутый кадифе интериор.С Затворена врата, ПЛЮС Окото на вратата на достъпа за подаване на пресен въздух.Универсален размер - 34,5 x 15,5 инча. Подходящ за всички стандартни автомобилни седалки и колички с дръжки, преобразува обратно. ✨【???? ?????】 Както знаем, бебетата много обрати, с оглед на това, ние разработихме калъф за детско столче за кола, което е 100% устойчиви на удари и НИКОГА не слайдове.Ние сме добавили два еластични лента на ляво и на дясно, това засилва напрежението на своята практика, и той не стихва. ?【???? ??? ????】 В нашия джоба за детски седалки за кола дете са напълно защитени от тежките климатични, и вие не ще откриете, че някои неочаквани крака стърчат при настинка, също така сме добавили мека бархатистую на тапицерията, която се прави топъл, уютен и дышащим. ☀️【???? ??? ??????】 Bristin Baby предлага уникални калъфи за детски столчета за автомобил с уникален прозорец с цип, така че детето може спокойно да гледат навън, без да го докосвате външни, и вие можете лесно отваряне и затваряне на мрежата за достъп на свеж въздух. ?【???? ?? ???】 Меката велкро предпазва ръцете при креплении козирка столче за кола с дръжка за носене.Тя има размери 34,5 x 15,5 инча и бързо и лесно се инсталира на всички стандартни седалки / колички, разположени отзад напред, да не се плъзгат и да не се прибира крака. ?【????????? ????】 Въпреки че не можете да използвате нашия калъф-переноску като шал за хранене на бебето, но го удароустойчив качество защитава детето, не се позволява да плъзнете, а дишащ еластичен и мек материал, което го прави идеален подарък и перфектният продукт в своята ниша. ✨【???? ?????】 Както знаем, бебетата много обрати, с оглед на това, ние разработихме калъф за детско столче за кола, което е 100% устойчиви на удари и НИКОГА не слайдове.Ние сме добавили два еластични лента на ляво и на дясно, това засилва напрежението на своята практика, и той не стихва. ?【???? ??? ????】 В нашия джоба за детски седалки за кола дете са напълно защитени от тежките климатични, и вие не ще откриете, че някои неочаквани крака стърчат при настинка, също така сме добавили мека бархатистую на тапицерията, която се прави топъл, уютен и дышащим.

Подробности

Подобни продукти в категория