• Новинка
Почистващо и хидратиращ сапун FARMASi за лице, тяло, коса и ръце за мъже и жени, Запазва кожата Чиста, гладка и хидратирана, 1,76 унция / 50 г (Лавандула)

Почистващо и хидратиращ сапун FARMASi за лице, тяло, коса и ръце за мъже и жени, Запазва кожата Чиста, гладка и хидратирана, 1,76 унция /

BGN 3.00
Налично
Налично

[ХИДРАТИРАЩ КОЗМЕТИЧЕН ШОКОЛАД ] ЗА разлика от обикновения сапун, който изсушава кожата, Farmasi съдържа богата смесица от нежни хранителни съставки за хидратирана и здрава кожаНашето сапун с нежно почистване на средства помага на кожата да запази естествената влажност на въздуха, което му придава усещането шелковистости и мекота. [ ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА КОЖАТА СИ ПО НАЙ-ДОБРИЯ ВЪЗМОЖЕН НАЧИН! ] Насладете се на приятен мирис и шелковистостью нашия сапун и се насладете на резултатите : мека, гладка и хидратирана кожа. [ МЕК И ХИДРАТИРАЩ] Нашето сапун за мъже t тестван върху животни, не съдържа тежки метали, дерматологически тестван, не съдържа парабени, не съдържа SLS, не съдържа ГМО и глутен, помага за поддържане на естествена бариера за овлажняване на кожата.

Подробности

Подобни продукти в категория