• Новинка
EFAITHFIX за iPhone 11 Подмяна на LCD екрана 6,1 Инча Рамка при Събирането На Дисплея 3D Сензорен Екран Дигитайзер с Набор от инструменти за ремонт на A2111, A2223, A2221 с водоустойчив ?

EFAITHFIX за iPhone 11 Подмяна на LCD екрана 6,1 Инча Рамка при Събирането На Дисплея 3D Сензорен Екран Дигитайзер с Набор

BGN 0.67
Налично
Налично

?【Превъзходно качество на изработка и високо качество 】 : LCD екран СБРС помощта на по-напредналите технологии на СБР, работата става по-стабилна. оригинален размер 1 : 1.Висока наситеност и яркост на цветовете, сверхширокое поле, висока резолюция, по-тънки и по-лесно, отколкото на КПГ. 3 D Touch, бърза реакция и ниска консумация на енергия.Защита от пръстови отпечатъци, водоустойчив, супер гладко докосване, перфектен, благодарение на които вашият телефон изглежда като нов.Висока якост за защита от остри предмети, предотвратяване на драскотини, взрывозащищенность, намаляване на риска от счупване на екрана. ✨【Съвместимост и прилагането на 】 : Тази замяна на екрана на i Phone 11 СБР е подходящ само за i Phone 11, 6,1 инча.Съвместим с модели A2111, A2223, A2221. НЕ е подходящ за i Phone 11 pro.В комплекта не са включени компоненти на предна камера, говорител и сензори, така че, моля, сменете ги на вашия старата част на екрана и инсталирайте.Благодарение на пълната план и широка цветова схема можете да го използвате със слънчеви очила.Използва се за подмяна на дефектен екран, като проблемът с дисплей, грешен цвят, пиксел изкривяване, пукнати или мъртъв екран. ?【Лесна инсталация и проектиране, за да 】 : Комплект за смяна на LCD екрана на i Phone 11 СБР включва в себе си всичко, което ви е необходимо по време на ремонт.Трябва само да мигрират на други части от изходния екран на нов екран.Можете да го настроите в съответствие с ръководство за потребителя, приложените към опаковката, или видеороликом на страницата с подробности.Видео инсталацията и ще бъде изпратен до вас скоро след това, като поставите поръчка.Спестете време и пари!Можете да използвате True Tone, face ID и 3 D touch в нормален режим, като на оригиналния екрана. ? 【Инструкция за употреба и на опаковката 】 : комплектът включва : 1 * съвместим с i Phone 11 LCD екран СБР + 1 * магнитен винт мат + 1 * ръководство за инсталация + 1 * защитен слой от закалено стъкло + 1 * водоустойчив залепваща стикер + 1 * комплект инструменти за ремонт.Без повече загуби подвижни части, магнитна подплата, която показва къде трябва да се поставят обратно подвижни части, може надеждно да се фиксира върху нея всички винтове и гъвкав кабел.Благодарение на закалени защитно фолио на екрана ви, не е нужно да се притеснявате за царапинах или подутини чук.Водонепроницаемое уплътнение запазва водоустойчив. ?【Гаранция и обслужване на клиентите 】 : Всички преносими екрани на i Phone 11 СБР подложени на строга двойна проверка на качеството и на 100% са в добро състояние, преди да изпратите.

Подробности

Подобни продукти в категория