• Новинка
Детайли за модернизация на предната, задната опорна плоча Rcarmumb за 1/16 E-REVO 71076-3, Mini Слаш 70054-1, 2 БР., Предната поддържаща плоча от алуминиева сплав и задната поддържаща ?

Детайли за модернизация на предната, задната опорна плоча Rcarmumb за 1/16 E-REVO 71076-3, Mini Слаш 70054-1, 2 БР., Предната поддържаща

BGN 15.99
Налично
Налично

✅ 【Съвместимост с】 : Подробности за обновяване на радиоуправляемого колата 1/16 E-REVO 71076-3, Traxxas 1/16 Mini Слаш 70054-1 RC ?【Висококачествени материали】 : Предната и задната плоча устойчива на плъзгане от сплав, обработена с ЦПУ, лека и здрава, повышающая устойчивост на удар и издръжливост, висококачествени материали и отлична изработка. ?【 Трайност】 : устойчива на плъзгане табела може да се предотврати масово щети на най-скъпите части радиоуправляемого колата, достатъчно е трайна, подобрява общата производителност на радиоуправляемого на автомобила. ?【Лесна инсталация】 : Набор от актуализации Хмел Up може да бъде инсталиран директно, не се изискват никакви промени.Той е проектиран по такъв начин, че да се гарантира по-плавно въртене и силата!Осигурява несравнима гъвкавост при шофиране. ?【Гаранция Rcarmumb】 : Ако не е на 100% напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да поиска връщане или замяна!Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. ✅ 【Съвместимост с】 : Подробности за обновяване на радиоуправляемого колата 1/16 E-REVO 71076-3, Traxxas 1/16 Mini Слаш 70054-1 RC. ?【Висококачествени материали】 : Предната и задната плоча устойчива на плъзгане от сплав, обработена с ЦПУ, лека и здрава, повышающая устойчивост на удар и издръжливост, висококачествени материали и отлична изработка. ?【 Трайност】 : устойчива на плъзгане табела може да се предотврати масово щети на най-скъпите части радиоуправляемого колата, достатъчно е трайна, подобрява общата производителност на радиоуправляемого на автомобила. ?【Лесна инсталация】 : Набор от актуализации Хмел Up може да бъде инсталиран директно, не се изискват никакви промени.Той е проектиран по такъв начин, че да се гарантира по-плавно въртене и силата!Осигурява несравнима гъвкавост при шофиране. ?【Гаранция Rcarmumb】 : Ако не е на 100% напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да поиска връщане или замяна!Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.

Подробности

Подобни продукти в категория