• Новинка
Кърпа за монасите по ос Y с маркирани линии за бродиране на килими, тъкани за перфорация на игли, с 2 Маркери за плат (5 x 8 фута)

Кърпа за монасите по ос Y с маркирани линии за бродиране на килими, тъкани за перфорация на игли, с 2 Маркери за плат (5 x 8 фута)

BGN 12.77
Налично
Налично

【 ДИЗАЙН С прилага линии 】 Ще получите основна тъкан за тафтинга размери 5 на 8 фута 【60 инча x 96 см (153 см * 244 см) 】 с Достатъчни размери за осъществяване на килима размер 5x8 фута, или можете да отрежете размер в зависимост от вашите нуждиНанася по цялата повърхност на размеченные линия помогне да се гарантира, маркиране и симетрията по време на работа. 【 СЪСТАВКА 】 40% памук + 60% полиестер, плат с с двойно утком Тегло ≈ 280 г / кг; Плат сив цвят, неокрашенная, по-екологично. 【 Чувствах върха писалка за ТЪКАНИ 】 Можете да начертаете фигура с помощта на флумастер преди бродерия.Фигура ще изчезне след около 7 дни (пере не е необходимо.Ако искате да почистите с фигура по-бързо, можете да го измие. 【 РАЗЛИЧНО използването на】 Отличен за проекта бродерия тафтингом. подходящи за пистолети за тафтинга, килим удар, тафтинговой машини, тафтингового изкуство, килим пробиване на машинна бродерия и текстил за бродерия със собствените си ръце.Голям размер, който може да отговори на вашите различни изисквания за плавателни съдове, например, декорация на дома, на парти по случай рожден ден, навсякъде, където искате да декорирате и да се използват. 【 Забележка 】 Това е нормално, че материята е с перфорационной игла има гънки, опънете плата ще бъде по-добре.Специална географска дължина и географска ширина, тъкане на платове, ръчно раскройка, че е нормално плат с пух.Нарежете плат по дължина и ширина, това ще помогне за намаляване на пушистость край.Ако сте недоволни от този продукт, моля, свържете се с нас, ние ще го заменим или възстановим парите си в пълен размер, без въпроси, без такси, без майтап. 【 ДИЗАЙН С прилага линии 】 Ще получите основна тъкан за тафтинга размери 5 на 8 фута 【60 инча x 96 см (153 см * 244 см) 】 с Достатъчни размери за осъществяване на килима размер 5x8 фута, или можете да отрежете размер в зависимост от вашите нужди.Нанася по цялата повърхност на размеченные линия помогне да се гарантира, маркиране и симетрията по време на работа. 【 СЪСТАВКА 】 40% памук + 60% полиестер, плат с с двойно утком Тегло ≈ 280 г / кг; Плат сив цвят, неокрашенная, по-екологично. 【 Чувствах върха писалка за ТЪКАНИ 】 Можете да начертаете фигура с помощта на флумастер преди бродерия.Фигура ще изчезне след около 7 дни (пере не е необходимо.Ако искате да почистите с фигура по-бързо, можете да го измие. 【 РАЗЛИЧНО използването на】 Отличен за проекта бродерия тафтингом. подходящи за пистолети за тафтинга, килим удар, тафтинговой машини, тафтингового изкуство, килим пробиване на машинна бродерия и текстил за бродерия със собствените си ръце.

Подробности

Подобни продукти в категория