• Новинка
Пластмасови Ленти Тел за носа, Двойна Метална Переносица за Маски, 8 см, Плоски Клеми за Носа Скоба за моста на носа DIY Тел за Облекло Diy (100)

Пластмасови Ленти Тел за носа, Двойна Метална Переносица за Маски, 8 см, Плоски Клеми за Носа Скоба за моста на носа DIY Тел за Облекло

BGN 1.30
Налично
Налично

【Мек чудесно за занаяти и производство на бижутаОтличен за производство на бижута 】 : Дължината на всеки от тях е 3,14 инча (приблизително).Може да се прилага по различни поводи, ярък цвят може да се комбинира с вашите аксесоари за бижута. 【Широко приложение】 : падна на носа си с двойна телена лента може да се използва за скулптура, преплитане от тел, декориране, бродерия, бисероплетения, производство на бижута, цветен аранжировки, ръчно изработени маски на работа, градинарство или на опаковката. 【Размер 】 : широчина около 5 mm (0,2 инча) дължина 80 mm (3,14 инча), дебелина 0,5 мм (0,02 инча). 【Многовариантен избор】 : на Разположение са пет варианта (50ШТ /100ШТ/200ШТ /300ШТ/500ШТ). 【Мек чудесно за занаяти и производство на бижута.Отличен за производство на бижута 】 : Дължината на всеки от тях е 3,14 инча (приблизително).Може да се прилага по различни поводи, ярък цвят може да се комбинира с вашите аксесоари за бижута. 【Широко приложение】 : падна на носа си с двойна телена лента може да се използва за скулптура, преплитане от тел, декориране, бродерия, бисероплетения, производство на бижута, цветен аранжировки, ръчно изработени маски на работа, градинарство или на опаковката. 【Размер 】 : широчина около 5 mm (0,2 инча) дължина 80 mm (3,14 инча), дебелина 0,5 мм (0,02 инча). 【Многовариантен избор】 : на Разположение са пет варианта (50ШТ /100ШТ/200ШТ /300ШТ/500ШТ).Регулируеми и гъвкава тел за моста на носа Mr Rex с пластмасово покритие е изработена от безопасна пластмаса, която лесно се огъват и се използва в продължение на дълго време.Широкото прилагане на Този пластмаса с вградена метална тел, може да се използва за шиене на защитните маски за лице, украса, бродерия, плетене от тел, бисероплетения, цветен мерки, направата на маски за ръчна работа с ръцете си или на опаковката.Отличен имот, Той разполага с отлични собственост се огъва и деформира под действието на външна сила не скача без действие на външна сила и запази непроменена съществуващата форма.

Подробности

Подобни продукти в категория