• Новинка
FineGood 6 бр. Подаръци за учителите с Благодарност, Ключодържатели във формата на Сърце и Кръг, Бижута с Благодарност, Ключодържатели, Бижута, Абитуриентски Подаръци з?

FineGood 6 бр. Подаръци за учителите с Благодарност, Ключодържатели във формата на Сърце и Кръг, Бижута с Благодарност, Ключодържатели,

BGN 13.93
Налично
Налично

Закопчалката на една кука и контурПОДАРЪК ЗА УЧИТЕЛИ : Просто, но нежно бижу само за учители, можете да поднесе на своите водачи като подарък за Деня на благодарността, выпускную церемонията и така нататък. в опаковка : Продава по 6 бр. в опаковка, три са с формата на кръг и три - съдови заболявания, различни форми могат да отговарят на вашите предпочитания.ОПИТАЙТЕ се ДА бъдете УНИКАЛНИ : на всяка брелке отпечатани различни думи, уникални думи на признателност демонстрират своята огромна благодарност на вас, на учителите.ПРЕНОСИМ : малък подарък лесно да вземете със себе си и да се съхраняват.Може да се използва като ключодържател, а може да виси на чанта и като украса.ТРАЙНОСТ : Металик материал може да устои на големи щети, за да удължите живота на продукта, неръждаем материал може да предотврати появата на ръжда по брелке.Материал : неръждаема стомана. Размер : 5,7 х 2,5 см /2,24 х 0,98 инча.

Подробности

Подобни продукти в категория