• Новинка
39 Фута и 6 бр. Великденски Венец от Мишуры, Бижута, Боядисана Сърма с Конфети, Пролетен Великденски Венец с Метален Блясък, Подвесная Венец за Празничната Великден П?

39 Фута и 6 бр. Великденски Венец от Мишуры, Бижута, Боядисана Сърма с Конфети, Пролетен Великденски Венец с Метален Блясък, Подвесная

BGN 2.33
Налично
Налично

【Че ще получите】 : Вие ще получите 6 броя великденски безвкусна гирлянди, количество, което е достатъчно за вашата празнична украса, за да добавите пасхалната тема до вашия дом или оформяне на парти! 【Подходящ размер】 : Всяка мишурная венец е с ширина 4 метра и дължина 6,5 метра, в общо 39 метра, което е достатъчно за вашите нужди в подвешивании.Идеални за украса на тавани, клони, прозорци, стени и всичко, което искате да добавите цвят и очарованието в своя дом. 【Здрав материал】 : Нашите блестящи висящи гирлянди от сърма, изработени от мишурного материал е с добро качество, безопасни, имат специфична миризма, лесно изчезват, леки и здрави за използване, лесно се огъват и чупят лесно, могат да променят формата и дължина в зависимост от вашите нужди. 【Чудесно великденско украса】 : идеален за Великден, за пролетта, рождени дни и други специални поводи, сърма блестяща и може да се използва за направата на венци и други празнични занаяти.Освен това може да бъде оригинална рана, която може да даде различни форми в зависимост от вашите идеи за украса на празника. 【Топло за обслужване на клиенти】 : Мишурная венец оцветява в лилаво, синьо, розов, жълт и зелен цвят, блестяща и пълна с жизненост, красива декорация за дома и партита.Моля, уверете се, че размерът му отговаря на вашите изисквания, преди да поръчате!Ако не сте 100% удовлетворени, просто изпратете го обратно и ние ще ви възстановим в пълен размер.Моля, вярвайте в нашето качество и приоритети. 【Че ще получите】 : Вие ще получите 6 броя великденски безвкусна гирлянди, количество, което е достатъчно за вашата празнична украса, за да добавите пасхалната тема до вашия дом или оформяне на парти!. 【Подходящ размер】 : Всяка мишурная венец е с ширина 4 метра и дължина 6,5 метра, в общо 39 метра, което е достатъчно за вашите нужди в подвешивании.Идеални за украса на тавани, клони, прозорци, стени и всичко, което искате да добавите цвят и очарованието в своя дом. 【Здрав материал】 : Нашите блестящи висящи гирлянди от сърма, изработени от мишурного материал е с добро качество, безопасни, имат специфична миризма, лесно изчезват, леки и здрави за използване, лесно се огъват и чупят лесно, могат да променят формата и дължина в зависимост от вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория