• Новинка
Руж за бузите на въздушна възглавница, Чисти Пудровые руж Руж На въздушна възглавница, Мека Гъба с форма на гъба Устойчиви Матов руж за лице грим, Натурални руж за б?

Руж за бузите на въздушна възглавница, Чисти Пудровые руж Руж На въздушна възглавница, Мека Гъба с форма на гъба Устойчиви Матов руж

BGN 3.56
Налично
Налично

【Руж за бузите на въздушна възглавница】 Руж на въздушна възглавница с ронлива пудра, които прекрасно се вписват към всеки цвета на кожата, като придава ви естествен тен руж и помага да направи своя матов тен по-млади 【Фин прах, който лесно агломерировать】Руж идват с вградена конструкция във формата на гъби дръпвания, което е удобно за носене.Мини-огледало на капака ще задоволи вашите нужди в грима по всяко време и на всяко място.Нека вие ще бъдете пълни с енергия по всяко време!. 【Устойчив ефект】 Чисти пудровые руж на въздушна възглавница руж устойчиви и не размазываются, не изчезват и не комкаются.Не се притеснявайте, тъй като той е лек и се поддава на изграждане, така че можете да нанесете върху кожата повече покритие, не изглеждайки при този кавайно и не се чувствам тежест и дискомфорт. 【Лесна употреба】 1.Махнете уплотнительную капака от кутията за прах. Скрутите пуховку и кутийка с пудра заедно. Нанесете руж върху лицето с мека пуховкой. не забравяйте за румянах "похлопывай, похлопывай"!Внимателно натиснете го, за да не е набран твърде много прах. 【Подходящ е за всички форми на лицето】Руж за бузите на въздушна възглавница отлично се съчетават с всякакъв тонус на кожата, като придава естествен тен и руж, само за няколко петна.Той е идеално подчертава бузата, давайки им страхотни руж, като придава на кожата по-млад и по-здравословен вид.Той подчертава всички форми на лицето и създава множество ефекти тънък или интензивен начин, когато растушевываете руж.Нанесете върху си образа на идеалната топлина, подобна на румянцу, само с помощта на тези руж за лице beauty cushion!Постигане на своите желания естествен руж на бузите, използването на тази козметична пин-руж за лице!Характеристики : Състояние : Маркова ново Име : Руж за бузите на въздушна възглавница нето Тегло : 49 грама Част : Вид на кожата на лицето : Общи Цвят : # 1 коралов цвят/#2 прасковен цвят/ # 3 Розов цвят/ # 4 Цвят на чай с мляко Срок на годност : три години Начин на съхранение : да се съхранява на хладно и сухо място, Размер : 4,7 *4,9 см Помещение включва : 1/4 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория