• Новинка
Пластмасови Чаши за пиене Cabilock, 12 бр., Държач за Изплакване на зъбите, Чаша за напитки, Четка за Зъби, Смесени Домакински Чаша в Чаша, Иновативна вода за миене на зъби?

Пластмасови Чаши за пиене Cabilock, 12 бр., Държач за Изплакване на зъбите, Чаша за напитки, Четка за Зъби, Смесени Домакински Чаша в Чаша,

BGN 6.60
Налично
Налично

Поставка за чаши за четка за зъби : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Изработена от материал PS, удобен за използване.Изработена от материал PS, удобен за използване;.Остатъчни капки вода върху четка за зъби могат директно да се стича по стената на чашата, почистване и дезинфицируя.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Поставка за чаши за четка за зъби : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Изработена от материал PS, удобен за използване.Изработена от материал PS, удобен за използване;.Остатъчни капки вода върху четка за зъби могат директно да се стича по стената на чашата, почистване и дезинфицируя.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пакетът включва 4 x чаша за миене на зъбите Особености - Изработена от материал PS, удобен за използване. - Цвят : Смесен цвят. - Многофункционален дизайн, чашка за почистване на зъбите, както и за притежателя на четка за зъби si - Уникална вътрешна структура, в главата като от дъното на чашата може да се отцежда останалата вода. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.

Подробности

Подобни продукти в категория