• Новинка
Портрет Реми Цитат Косметичка за феновете на Плъхове Подарък Реми Est. 2007 Рататуи Чанта с цип Косметичка Мишката Готвач Косметичка (REMY BLK)

Портрет Реми Цитат Косметичка за феновете на Плъхове Подарък Реми Est. 2007 Рататуи Чанта с цип Косметичка Мишката Готвач Косметичка (REMY

BGN 7.99
Налично
Налично

【Многофункционална чанта】: В тази косметичке могат да се съхраняват не само червило, тонален крем, сенки за очи и друга козметика, но и продукти от първа необходимост и ценни неща, като например слушалки, ключове, камера, комплект за бръснене и т, Той може да съдържа и някои вещи от първа необходимост, като например очила, информация за очна кутия, ключове, слушалки, салфетки за вашия мобилен телефон и така нататък. 【Пътна чанта】 Е идеална за пътуване, ваканция, бизнес пътуване, фитнес, къмпинг, организация, баня и активна почивка, това не е просто чанта с цип, но и функционална косметичка, косметичка, пътен органайзер.Идеален за подарък или за собствена употреба. 【Размер】 23,5 см (9,25 инча) * 17 см (6,69 инча).СЪВЕТИ : При ръчно измерване са възможни грешки.Голям чанта-органайзер за грим побира козметика, инструменти за грим, тоалетни принадлежности и стоки от първа необходимост за пътуване. 【Материали】 : Той е изработен от висококачествен холщового материал.Чантата има печатни фигура.Той е устойчив на надраскване, е здрава, е водоустойчив.Удобно преместване за носене и съхранение на козметика. 【Идеален подарък】 Тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, и тази косметичка и ще стане добър избор за подарък за жени, са най-добрите приятелки, приятели, роднини по различни поводи, като рожден ден, Коледа, Ден на майката, Хелоуин, св.Тази косметичка и чанта-тоут подходящ е не само за ваша лична употреба, но и ще стане добър избор за подарък за жени, са най-добрите приятелки, приятели, роднини по различни поводи, като рожден ден, Коледа, Ден на майката, Хелоуин, св.

Подробности

Подобни продукти в категория