• Новинка
8 Комплекта Заколок за дънки, Щипки за деним копчета TOOVREN, 3 Вида Сменяеми Копчета за дънки, Метални Ключалки-Ключалки, Копчета за дънки Не Пришиваются, Регулируем пу?

8 Комплекта Заколок за дънки, Щипки за деним копчета TOOVREN, 3 Вида Сменяеми Копчета за дънки, Метални Ключалки-Ключалки, Копчета за

BGN 2.16
Налично
Налично

Характеристики : Бутон perfect fit instant button не изисква никакви инструменти, за по-лесно да увеличите или намалите размера на дрехите е необходимо само 3 секунди, му е лесно да инсталирате и да правите, както и да се използват повторноКак да инсталирате : 1. Пропуснете велкро през кърпа. Поставете основата 3. Издърпайте основание, за да го извадите.Многофункционалност : Много е лесно регулиране на талията, когато тя е твърде свободна, за секунда, а също така може да бъде украшение на вашите шапки, колани, ветровок, блузи, панталони, раници, памучни дрехи, обувки, костюми, панталони, палта, ризи и т., Опаковка : 8 комплекта (3 стил) Във всеки комплект включва : 1 пирон и 1 основа.Той се предлага в 3 варианта деним копчета, така че можете да изберете, какъв стил ви харесва.Материал : Моментално пуговица Perfect Fit е направена от висококачествен метал, който е здрав и не се поддава на ерозия.Той не согнется и не ще се разбие под натиска на пръстите.Дизайн на слота за карти : Уникален дизайн на слота за карти, не може да отвалиться при застревании, и той ще бъде толкова плътен, като карта, в продължение на дълго време.Характеристики : Бутон perfect fit instant button не изисква никакви инструменти, за по-лесно да увеличите или намалите размера на дрехите е необходимо само 3 секунди, му е лесно да инсталирате и да правите, както и да се използват повторно.Как да инсталирате : 1. Пропуснете велкро през кърпа. Поставете основата 3. Издърпайте основание, за да го извадите.Многофункционалност : Много е лесно регулиране на талията, когато тя е твърде свободна, за секунда, а също така може да бъде украшение на вашите шапки, колани, ветровок, блузи, панталони, раници, памучни дрехи, обувки, костюми, панталони, палта, ризи и т., Опаковка : 8 комплекта (3 стил) Във всеки комплект включва : 1 пирон и 1 основа.Той се предлага в 3 варианта деним копчета, така че можете да изберете, какъв стил ви харесва.

Подробности

Подобни продукти в категория