• Новинка
ЦВЕТНИ Дрънкулката Акрилни Прекрасни Прозрачни Бонбони Геометричен Костенурки Черупката на една Масивна Гривна-Маншет Шарен Широка и Масивна Гривна-Маншет за Же?

ЦВЕТНИ Дрънкулката Акрилни Прекрасни Прозрачни Бонбони Геометричен Костенурки Черупката на една Масивна Гривна-Маншет Шарен Широка

BGN 1.00
Налично
Налично

【Избор на материал】 Този цветна гривна е изработена от акрилна пластмаса, на гладко на допир, удобни, леки, трайни, действително нетоксиченЛесно се побира и се отстранява и е безопасен за вашата чувствителна кожа. 【Идеални размери】 Вътрешен диаметър 2,4 инча.Много цветове за избор., подходящ за всички видове носенето на китките, ярки цветове, които ви елегантна и секси всеки един момент. 【Идеални подаръци】 Нашия колоритен гривна-идеален подарък за приятел, приятелка, дъщеря, майка, съпруга, любовница и т. идеален за рожден Ден, на Деня на Св. Валентин, Коледа, годишнини, партита и други. 【Летен тренд】 Красиви цветове, ви правят по-забележителна е на брега на морето и на сърф, отлични аксесоари осигуряват разнообразие на различни комбинации, които можете да комбинирате с подходящи дрехи за различни поводи, да ви направи бляскава. 【На удовлетвореността на клиентите】 100% липса на риск, гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.При възникване на всеки проблем, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук, за да направи нещата за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория