• Новинка
Комплект за увеличаване обема на устните JHSLCHA, Натурален Комплект За увеличаване обема на устните, 2 бр., Грижа За Устни, Гланц За увеличаване обема на устните, Екстр?

Комплект за увеличаване обема на устните JHSLCHA, Натурален Комплект За увеличаване обема на устните, 2 бр., Грижа За Устни, Гланц

BGN 2.33
Налично
Налично

?, Определени за даване на устните обем – Осигурете си нужди, без използване на игли, нашата система осигурява дневната красота и грижа за устните ? Действа 24 часа - Копър джинджифил-придава на устните ефект пухлости и насищане през деня.В нощта На етерично ментово масло възстановява сухи, дехидратирани и напукани устни. ?ПРЕДИМСТВА - Активна жизненост на клетките, предпазва от лющене на устните, намалява линия на устните, възстановява устните, допринася за тяхното попълване, мекота и изглаждане.Овлажняващ крем за устни. ?Двоен ефект – Използвайте мента в нощ като маска за устни, след съня, тя ще направи устните ти по-гладка и нежна.Джинджифил - това е за целия ден, просто нанесете го по същия начин, като се постави обикновен гланц за устни, и вие веднага ще получите красиви и подпухнали устни. ?ПРЕПОРЪКИ - За да се постигне най-добрите резултати постоянно използвайте нашето средство за даване на обема на устните.Можете да го използвате с любимата си блясък за устни за по-ярки и блестящи цветове. Средство за увеличаване на устните увеличава обема и очертава контурите на устните, което ги прави визуално по-обемни, дебели и гладки. Повишават еластичността на устните, стимулират регенерацията на клетките, намаляване на фини бръчки, се изправи срещу стареене, възстановяват устните и ги правят по-пълни. Има добър хидратиращ ефект, подобрява сухота на устните и ги прави по-нежна. Ефективно изсветлява цвета на кожата, подобрява тусклость устните и ги прави по-блестяща. Помага да се овлажнява устните и да се намали загубата на влага, като устните по-здравословен вид. Съчетава в себе си естествени и най-съвременни съставки, за да придадат на устните обем, нелипкая формула прави устните по-пълни и сочни, в продължение на няколко часа. Можете да увеличите устните си така, както ви се иска.А след това, създаване на влажни, секси и естествено по-подпухнали устни за няколко секунди.

Подробности

Подобни продукти в категория