• Новинка
Скоба за капак на предния панел на контролера, Камуфляжная обвивка, която е Съвместима с Playstation 5 PS5 (Червен хром)

Скоба за капак на предния панел на контролера, Камуфляжная обвивка, която е Съвместима с Playstation 5 PS5 (Червен хром)

BGN 6.33
Налично
Налично

Faceplates контролер, Bezel, скоба за капаци, Камуфляжная обвивка, която е съвместима с Playstation 5 PS5 Faceplates контролер, скоба за капаци безеля, камуфляжная обвивка, която е съвместима с Playstation 5 PS5. ✅ Стилни рамки, съвместими с контролер PS5.Предлага се в най-различни цветове. ✅ Faceplates може да се замени, без много усилия, тъй като те само подрезаны.Подходящ инструмент за премахване на капака е включена в комплекта.По този начин можете лесно визуално да се подобри и собствения си контролер. ✅ Панелите, изработени от висококачествена ABS-пластмаса. ✅ Професионален дизайн, не влияе нито на какви функции.Много лесно се установява и отстранява идеално. ✅ Тъй като faceplates само обрязани, гаранция на устройството при замяната остава непроменена.Търг включва в себе си само за себе си рамка.Самият контролер не е част от този търг!Ние не носим отговорност за повреда на оригиналния контролер.Моля, обърнете внимание, че вие изпълнявате тези преобразуване на свой страх и риск.Моля, разгледайте другите ни оферти.

Подробности

Подобни продукти в категория