• Новинка
Коча билка Чиста Натурална Котешка Бонбони, Топчета За Закуски, Въртящата Играчка, Паста за зъби, За местните Зъби, годни за консумация Болюс За Почистване на Зъби, ?

Коча билка Чиста Натурална Котешка Бонбони, Топчета За Закуски, Въртящата Играчка, Паста за зъби, За местните Зъби, годни за консумация

BGN 1.33
Налично
Налично

1 Чист натурален материал, който предпочита котката. Топката може да се върти на 360 градуса. Котки удобно песъчинки вашите зъби, освежи дъха и повишаване на апетита. Премахване на бучки от вълна и укрепване на чревната система. Коча билка може да помогне за котки от намаляване на тревожността.Технически характеристики : Материал : естествена коча билка. Цвят : като на снимката е Подходящ за : всички домашни котки Функция : Играчки за почистване на местни зъбите на котката Характеристики : 1. Чист натурален материал, който предпочита котката. Топката може да се върти на 360 градуса. Котки удобно песъчинки вашите зъби, освежи дъха и повишаване на апетита. Премахва бучки козината и подобрява работата на червата. Коча билка може да помогне за котки от намаляване на тревожността. сигурна, чиста и ефективна, не съдържа химикали, пестициди или пълнители. Можете да ги организира във всеки ъгъл на къщата и се залепи на стената, за да облекчи котка вылизывание.

Подробности

Подобни продукти в категория