• Новинка
WXYNHHD 1 Ролка Червена хартия Xuan Fine Red САМ Blank Decor Подарък Книга за Kupletov Хартия за калиграфия (Цвят: черен)

WXYNHHD 1 Ролка Червена хартия Xuan Fine Red САМ Blank Decor Подарък Книга за Kupletov Хартия за калиграфия (Цвят: черен)

BGN 36.83
Налично
Налично

- Материал с помощта на помпа, естествен и безопасен, можете да го използвате с доверие - Добро качество на изработка, много подходящ за използване с мастило, не причинява виене на свят. - Подходящ за празнуване на Нова година, на празника на Пролетта, сватба и други важни събития. - Мека и нежна хартия, която ви позволява по-добре да напишете двустишие. - Много удобно, за да изрежете всякакъв размер, тъй като ви харесва да пиша. - Материал с помощта на помпа, естествен и безопасен, можете да го използвате с доверие. - Добро качество на изработка, много подходящ за използване с мастило, не причинява виене на свят. - Подходящ за празнуване на Нова година, на празника на Пролетта, сватба и други важни събития. - Мека и нежна хартия, която ви позволява по-добре да напишете двустишие. - Много удобно, за да изрежете всякакъв размер, тъй като ви харесва да пиша. - Материал с помощта на помпа, естествен и безопасен, можете да го използвате с доверие.- Добро качество на изработката, много подходящ за използване с мастило, не причинява виене на свят.- Подходящ за празнуване на Нова година, на празника на Пролетта, сватба и други важни събития.- Мека и нежна хартия, която ви позволява по-добре да напишете двустишие.- Много е удобно за вас нарязани всякакъв размер, тъй като ви харесва да пише.- Материал : целулоза.- Размер : приблизително. 1 ролка червена хартия Xuan.

Подробности

Подобни продукти в категория