• Новинка
Планински МЪЖКИ Пильный диск 1 бр. С покритие покритие, Диамантен Режещ диск за Шлайфане, Триони с едностранно покритие, Diamond circle с M14 или 5/8-11 (Цвят: 125 мм 58)

Планински МЪЖКИ Пильный диск 1 бр. С покритие покритие, Диамантен Режещ диск за Шлайфане, Триони с едностранно покритие,

BGN 1.00
Налично
Налично

Изящна изработка, лесен монтаж и употреба, широк спектър на приложение, могат до голяма степен да ви помогне в професионалната работаЗа рязане, шлайфане на гранит, мрамор, камък фибростъкло, но не се препоръчва за твърди гранит;.Предназначен за мокро или сухо рязане и шлифоване;.Галванична технология запазва всички диамантени зърна прикрепена към ъгъла сердечнику;.Висока степен на въздействие на диаманти осигурява висока ефективност на работа;. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.Спецификация : Диаметър 4 "/105 mm, 4,5 "/ 115 мм, 5 "/ 125 мм, дебелина 2.5 мм При нас има 2 вида фланци, моля, изберете подходящия. Фланец M14, популярен в Европе5 / 8-11 Фланец, популярен в САЩ на Приложение : за рязане, предназначена за мокро или сухо рязане и шлифоване; Технология за галванични покрития запазва всички диамантени зърна, прикрепени към стоманена сърцевина; Висока степен на излагане на диаманти осигурява висока ефективност на работа; Може да се използва за изглаждане на неравни страни и ръбове.

Подробности

Diameter 4”/105mm, 4.5”/115mm, 5”/125mm,thickness 2.5mm:
We have 2 kinds of Flanges available,please choose the right one.:
M14 Flange,popular in Europe:
5/8-11 Flange,popular in USA:
Application:
for cutting & grinding granite & marble, stone fiberglass, but not recommended for hard granite;:
Desgined for wet or dry cutting and grinding;:
Electroplated technology keeps all diamond grain attached to the steel core;:
High diamond exposure rate provide high efficient working performance;:
Can be used for smooth rough sides and edges :

Подобни продукти в категория