• Новинка
Електрическа Пила За Нокти, Детски Комплект За Подстригване на Ноктите, с Кусачками за Нокти Електрически Детски Комплект За Подстригване Нокти, Маникюр, Определе?

Електрическа Пила За Нокти, Детски Комплект За Подстригване на Ноктите, с Кусачками за Нокти Електрически Детски Комплект За Подстригване

BGN 1.33
Налично
Налично

Шест вида контакти могат да се вземат по всяко време, да се грижат за малки дръжки на детето, правилния метод на смилане на ноктите и при шлифовании нокти трябва да се използват край на wheelhead Кръгли нокти защитават лицето си и не дават на детето да почеше му. Лека и ниска вибрация, звукът е по-ниска от 60 децибела, като че ли майка ми тихо шепне, вие също може да направи маникюр на ноктите по време на сън. Регулиране с четири скорости, две скорости, две обрати може да се контролира от един бутон, а лявата и дясната си ръце, може лесно да се управлява. Преносим кутия за съхранение с формата на яйце, висококачествена ABS, безопасен и екологично чист материал, хубаво яйцевидни форма, без ръбове, безопасна и удобна.Име на продукта : Електрически лак за нокти Параметри : безопасна скорост на 5500 об/мин. Подпомагаща функция : led освещениЕконфигурация : 6, шлайфане на глави за различни възрастови группупаковка : независим опаковки могат да бъдат снабдени с инструкции на английски език, 60 бр./1 кутия размери на продукта : 14*4* 3 смМатериал : abs Тегло на продукта с цветна кутия : 175 грама Тегло без цвят на кутията : 152 гр Размер цвят на кутията : 15.2 опаковъчен лист cm : - Домакин * 1 опесъчаване корона за деца * 6.

Подробности

Подобни продукти в категория