• Новинка
Проста и луксозна Калъфка от белгийски лен с бродерия-Комплект от 2 Едноцветни покрива възглавница размер Queen Size, выстиранных камъни-Мека и здрава (Бельо, 20 x 30)

Проста и луксозна Калъфка от белгийски лен с бродерия-Комплект от 2 Едноцветни покрива възглавница размер Queen Size, выстиранных

BGN 12.60
Налично
Налично

[Материал] : 100% френски ленВ нашата бельо калъфка използва ленено влакно с по-високо качество, което е с приятен цвят, а също и мека на допир.Лен по-здрав и дишащ, от памук.Тяхната фина текстура, дълготрайност и ежедневни лукс биологично ще се побере във всекидневния си живот.Материал, сертифициран по стандарта Oeko-Tex Standard 100. [Комплекти стойности и няколко цвята] : Включва 2 калъфки за възглавници (подложка в комплекта не са включени).Стандартен размер : 20 x 30", кралския размер : 20 "x 40".И има няколко цвята, които трябва да изберете.Можете да намерите това, което ви трябва, за да е добре в съчетание с вашето спално бельо и спалня. [Уникален дизайн] : Монофонични оттенък калъфки придава допълнителен стил и гъвкавост, което позволява лесно да се координира си и да се интегрират с декор на вашата стая.Дизайн бродерия (еднопосочна бродерия) прави калъфка по-елегантна и луксозна, като същевременно се запазва простотата и чистотата, привнесенные оригинален однотонным цвят.Това също е добър избор като подарък (за рожден Ден/майките Ден/Коледа/Сватбен подарък /Великден). [Предимство] : Лен - един от най-добрите тъкани за здравето.Спално бельо затопля вас студените нощи и охлажда топлите нощи, като "инвестиционна нещо" за вашата спалня.Той е мек, като египетски памук, и средно тегло.Спално бельо притежава приятна умереност на температурата и възможност за пропускане на въздух, което ще ви помогне да заспите по-бързо и по-твърда заспя.Уникален материал е особено подходящ за райони с горещ климат.Плат ще стане по-мек след многократно измиване, и трайност няма да бъде загубен. [Указания за употреба] : Пере при температура от 60 °C. Прогладить топло желязо.Сушете в перална машина на умерен огън .Пране с подобни цветове, по-тъмен цвят перете отделно. [Материал] : 100% френски лен.В нашата бельо калъфка използва ленено влакно с по-високо качество, което е с приятен цвят, а също и мека на допир.Лен по-здрав и дишащ, от памук.Тяхната фина текстура, дълготрайност и ежедневни лукс биологично ще се побере във всекидневния си живот.Материал, сертифициран по стандарта Oeko-Tex Standard 100. [Комплекти стойности и няколко цвята] : Включва 2 калъфки за възглавници (подложка в комплекта не са включени).

Подробности

Подобни продукти в категория