• Новинка
HomeSoGood 2 бр. Електрически Държач за четка за зъби, Бесследная Поставка за четка за зъби, Стенен Държач за Баня, спестяващ място, държач за четка за зъби (3,8 инча, бял)

HomeSoGood 2 бр. Електрически Държач за четка за зъби, Бесследная Поставка за четка за зъби, Стенен Държач за Баня, спестяващ място,

BGN 2.00
Налично
Налично

Търговска марка : Притежателя на електрическа четка за зъби ABSДръжте четката за зъби суха и избягвайте попадане на микроби.Липсата на следи от поставяне, инсталация без загуба.Гнездо за зарядното на кабела.Долната част на продукта е изпълнена с отвор за изход на водата.Преносим дизайн, компактен и лек, удобен за използване.Търговска марка : Притежателя на електрическа четка за зъби ABS.Дръжте четката за зъби суха и избягвайте попадане на микроби.Липсата на следи от поставяне, инсталация без загуба.Гнездо за зарядното на кабела.Долната част на продукта е изпълнена с отвор за изход на водата.Преносим дизайн, компактен и лек, удобен за използване.Категория на продукта : Държач за четка за зъби Размер : като на снимката Материал : ABS-пластмаса, адаптирани на 98%, електрическа четка за зъби Цвят : бял Помещение включва : 2 бр. х държачи за електрическа четка за зъби Забележка : 1. за мрамор, плочки, стъкло, матирана повърхност, дърво, боядисана, метал, древен тухли. Само държач за четка за зъби, други (четка за зъби) в комплекта не са включени.

Подробности

Подобни продукти в категория