• Новинка
Бързо зарядно устройство, съвместим с Motorola Moto Z2 Force Full Quick Charge 3A Plus за тежки условия на работа, изпитано на кола USB Type-C!

Бързо зарядно устройство, съвместим с Motorola Moto Z2 Force Full Quick Charge 3A Plus за тежки условия на работа, изпитано

BGN 9.99
Налично
Налично

❰ Бързо зареждане на 3 ампер❱ : зарядно за кола с мощност 18 W, поддържа, бързо зареждане, която е съвместима с вашия Motorola Moto Z2 Force!Идеално за пътуване, или на превозното средство; за Универсално захранване 12 и компактен дизайн позволяват лесно носене и съхранение в раница или куфар за пътуване "НАВИТИ 5-КРАК КАБЕЛ" : кратък и не мешающий, когато не се използва, при необходимост се разтяга по-дълго.Осигурява максимална скорост на зареждане при 3 амперах за устройства, 4 пъти по-бързо от обичайното зарядно устройство, зарежда се от 0% до 70% само за 45 минути. ❰УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ❱ : Съвместим с всички версии на нови телефони, таблети и устройства, както и устройства, без за бързо зареждане с бързо зареждане 3 A, например, е подходящ за безжични зарядни устройства, включително IOS, Android, Windows, MP3 плейъри, четци на електронни книги, високоговорители Bluetooth и др. ❰ ЗДРАВ универсален източник на захранване с напрежение 12 Волта с компактен дизайн позволява лесно да го носите и съхранявате в раницата или чантата за пътуване. "НАВИТИ 5-КРАК КАБЕЛ" : кратък и не мешающий, когато не се използва, при необходимост се разтяга по-дълго.Осигурява максимална скорост на зареждане при 3 амперах за устройства, 4 пъти по-бързо от обичайното зарядно устройство, зарежда се от 0% до 70% само за 45 минути. ❰УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ❱ : Съвместим с всички версии на нови телефони, таблети и устройства, както и устройства, без за бързо зареждане с бързо зареждане 3 A, например, е подходящ за безжични зарядни устройства, включително IOS, Android, Windows, MP3 плейъри, четци на електронни книги, високоговорители Bluetooth и др. ❰ЗДРАВ и надежден❱ : Изработен е от висококачествена ABS пластмаса за защита от прегряване и технология Smart IC повишава ефективността на зареждане, зарядно за 2.0 със строги контролни тестове осигурява безопасно зареждане и предлага отлична система за защита от късо съединение, прегряване, претоварване на работен ток и презареждането и т. ❰Че ПОЛУЧАВАТЕ❱ : Одинарное спиральное зарядно за кола за тежки условия на работа в търговията на едро опаковка (черно), с възможност за разширяване до 5,0 метра високоскоростен зарядно USB кабел Type-C. гаранция за връщане на парите е 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти.Ние сме сигурни, че ще се влюби в нашето стенно зарядно, но ако по някакъв начин не сте 100% доволни от монтиране адаптер, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Резервирайте сега Без риск!. ⚡ БЪРЗО зарядно устройство, което е съвместимо с вашия Motorola Moto Z2 Force 3 A и автомобилен ултра подключаемым автомобилен зарядно устройство USB Type-C за тежки условия на работа! (5 фута спирален кабел) Тази тънка нова обновена версия на от admin USB Type-C Advanced Wall Charger с функция за бързо зареждане plus full 3 Amp Power Tech ще осигури хранене на вашето устройство по-бързо от всякога, благодарение на технологията High Amp.

Подробности

Подобни продукти в категория