• Новинка
63 мм, Твърд Месинг Цилиндър на замъка 2 бр. с 6 Медни Ключове, Подобни на ключове, Цилиндър замъка Буря врати Pella, Двоен Ключ, Смяна на ключалката, Цилиндър, Заключване ?

63 мм, Твърд Месинг Цилиндър на замъка 2 бр. с 6 Медни Ключове, Подобни на ключове, Цилиндър замъка Буря врати Pella, Двоен Ключ,

BGN 2.33
Налично
Налично

Двойна цилиндров заключване с камера 30 °, когато вынимаете ключ, кам трябва да се завърти под такъв ъгъл, за да замък не заедалВисококачествен метален материал : масивна месинг цилиндър на замъка с 3шт пръстени, ключове и месингова дръжка за завъртане на палеца.Не е толкова просто да бъдат изложени на корозия.Вътрешен цилиндров заключване с надеждни барабани осигурява по-голяма сигурност.Подходящ за бурните врати, системи за заключване на дръжките плъзгащи се врати на вътрешния двор, и врати, в които се използва цилиндър замъка от европрофиля. цилиндър за ключове с месингови бутони * 6 бр., всички в йельских жлебове за ключове, ключар лесно да се направи нов ключ.Цилиндър крилото на замъка е за резервни части, може да се обърне на места, в които се използва цилиндър замъка от европрофиля. Дължина 63 mm (2,48 инча) подходящ за входната врата, буря врати и плъзгащи врати.Това е едно от най-добрите устройства за врезного за заключване на врати с защитен екран.Лесна инсталация : извадете стария, поставете нов цилиндър на замъка и го закрепете с винтове.Ние използваме винтове M5 * 60 mm. Дръжки и набалдашники кухненски шкафове.Куки за халати и хавлиени кърпи.Резервни части за брави.KVOSIT HARDWARE - има за цел да предостави на клиентите си качествени продукти.

Подробности

Подобни продукти в категория