• Новинка
Elitech Цифрови данни Дървар Температура и Влажност на въздуха Медицински Термометър За Хладилник следи Температурата на Хладилника за Ваксини Максимално Минимална?

Elitech Цифрови данни Дървар Температура и Влажност на въздуха Медицински Термометър За Хладилник следи Температурата на Хладилника

BGN 26.06
Налично
Налично

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН РЕГИСТРАТОР НА ДАННИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТВътрешен машина за висока точност на сензора на температурата, измеряющий от -20 ℃ до 60℃(-4℉~140℉).7- външен сензор за температура и влажност с дължина един инч, измеряющий температура от -40 ℃ до 85 ℃ (-40℉ ~ 185℉) и влажност от 1% до 99% относителна влажност. ГОЛЯМ капацитет за запис. записва до 100 000 температурни точки и 100 000 точки на влажност, като автоматично генерира доклад във формат PDF, без софтуер.АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ.Ниска консумация на енергия осигурява работа до 2 години при пълно зареждане.Той ще издава звукови сигнали за тревога, led индикатори и индикатори на екрана, когато температурата или влажността надвишават определения диапазон.Показване на МИНИМАЛНА / МАКСИМАЛНА температура и влажност, както на екрана, така и в доклада.МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ НИ ИМЕЙЛ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА СЕРТИФИКАТ ЗА КАЛИБРИРАНЕ.Безплатен софтуер : отговаря на стандарта FDA, поддържа системите mac OS и Windows, предоставя множество функции за лесна употреба. Техническа подкрепа в САЩ 24/7 поддръжка по електронна поща и телефон.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН РЕГИСТРАТОР НА ДАННИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТ.Вътрешен машина за висока точност на сензора на температурата, измеряющий от -20 ℃ до 60℃(-4℉~140℉).7- външен сензор за температура и влажност с дължина един инч, измеряющий температура от -40 ℃ до 85 ℃ (-40℉ ~ 185℉) и влажност от 1% до 99% относителна влажност. ГОЛЯМ капацитет за запис. записва до 100 000 температурни точки и 100 000 точки на влажност, като автоматично генерира доклад във формат PDF, без софтуер.АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ.Ниска консумация на енергия осигурява работа до 2 години при пълно зареждане.Той ще издава звукови сигнали за тревога, led индикатори и индикатори на екрана, когато температурата или влажността надвишават определения диапазон.Показване на МИНИМАЛНА / МАКСИМАЛНА температура и влажност, както на екрана, така и в доклада.МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ НИ ИМЕЙЛ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА СЕРТИФИКАТ ЗА КАЛИБРИРАНЕ.Безплатен софтуер : отговаря на стандарта FDA, поддържа системите mac OS и Windows, предоставя множество функции за лесна употреба. Техническа подкрепа в САЩ 24/7 поддръжка по електронна поща и телефон.ХРАНИ, ПОМИНЪК, ПОТРЕБИТЕЛСКИ и ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ.

Подробности

Подобни продукти в категория