• Новинка
Sweece Напълно Дантелени Изкуствени Перуки с плетением Locs за черни жени, Изкуствена Перука с плетением Locs с детски коса, Напълно Двойна Завързана Предни Перука с пепе?

Sweece Напълно Дантелени Изкуствени Перуки с плетением Locs за черни жени, Изкуствена Перука с плетением Locs с детски коса, Напълно

BGN 46.23
Налично
Налично

【Довиждане, на кабинковия ден】 Сладък сплетен перука с пълна дантела отпред ще си уикенд, за да прекарват времето си с хора, които обичатеПерука Дантела locs позволява да се избегне болката при полагане в салона и намаляване на риска за загуба на коса.Ако пресметнете-това ще ви отнеме само 1/5 от бюджета салон и 1/10 от време на полагане в салона.Позволете парику Sweece full double front с дантела ви помогне да спестите време, да спестят пари, да направите вашата красота по-бързо и по-евтино. 【Отличен материал】 искате да изглеждате бляскаво и красиво?Можете да постигнете това с помощта на плетеного перука Sweece с пълна дантела отпред.Дамски перуки от асинтетического влакна японско производство, с натурален блясък, еластична на допир, лека и безтегловност, 101% ръчна изработка, плътно заплетенные в плитка, заемат 1/5 от бюджета салон и 1/10 от време на полагане в салона.Позволете парику Sweece full double front с дантела ви помогне да спестите време, да спестят пари, да направите вашата красота привлекателна!. 【Лесна инсталация】 е подходящ за начинаещи.Три лесни стъпки, и можете да отидете в светлина.стъпка 1 Извадете перука Sweece с пълна завързана оплеткой отпред направо от опаковката. стъпка 2 по-кратко нарежете дантела и детски волосики. стъпка 4 Нанесете върху нея грес за коса, смесена с прозрачно лепило, на 15 минути!Изглежда, че с часове е седял, за да се плитка опашка!Шик косата ти правят живота по-ярка!!. 【Здраво се държи за главата】 Начинаещ изберете перука с плетением Sweece с пълна дантела отпред, бъдете кралица на изобретения, вътрешната мрежа е пълна дантела има три захващане и широка, приятна за кожата, нескользящую регулировочную лента отзад, можете да веднъж плитка опашка, или вие също можете да промените прическата си и да го носите отново, когато пожелаете. 【Разгледайте повече цветове】 Надявам се да ви хареса запознаване с Sweece hair.

Подробности

Подобни продукти в категория