• Новинка
Lexar 32GB JumpDrive Fingerprint F35 150 Mbps с USB 3.0 Флаш устройство е в комплект с (1) каишка GoRAM Black (32 GB, 1 опаковка)

Lexar 32GB JumpDrive Fingerprint F35 150 Mbps с USB 3.0 Флаш устройство е в комплект с (1) каишка GoRAM Black (32 GB, 1 опаковка)

BGN 0.33
Налично
Налично

Комплектът включва : 1 флаш памет USB 30 обем 32 GB, 1 каишка Go RAM.Сверхбыстрое разпознаване – по-малко от 1 секунда и скорост на трансфер на данни до 150 MB / s. защитава файлове с помощта на 256-битово AES криптиране и се запазва до 10 идентификатор на пръстови отпечатъци. Проста, не изисква драйвер софтуер (софтуер за регистрация на пръстови отпечатъци е съвместима само с Windows XP, Vista, 7, 8, 10. Необходимия софтуер за създаване / редактиране на потребителски акаунти и настройки на размера на дяла.Редовната употреба на флаш-памет, съвместим с Windows, Linux и Mac OS. 30-дневна гаранция за връщане на парите, доживотна гаранция и продължителна поддръжка на клиентите, предоставяни от OEMPCWorld.Комплектът включва : 1 флаш памет USB 3.0 обем 32 GB, 1 каишка Go RAM.Сверхбыстрое разпознаване – по-малко от 1 секунда и скорост на трансфер на данни до 150 MB / s. защитава файлове с помощта на 256-битово AES криптиране и се запазва до 10 идентификатор на пръстови отпечатъци. Проста, не изисква драйвер софтуер (софтуер за регистрация на пръстови отпечатъци е съвместима само с Windows XP, Vista, 7, 8, 10. Необходимия софтуер за създаване / редактиране на потребителски акаунти и настройки на размера на дяла.Редовната употреба на флаш-памет, съвместим с Windows, Linux и Mac OS. 30-дневна гаранция за връщане на парите, доживотна гаранция и продължителна поддръжка на клиентите, предоставяни от OEMPCWorld.Lexar Jump Drive F35, един от най-безопасните на разположение флаш памети USB 3.0, използва сверхбыструю удостоверяване на четец на пръстови отпечатъци, която ви позволява да защитите вашите данни от неоторизирани потребители – по-малко от една секунда.F35 може да се запази до 10 идентификатор на пръстови отпечатъци, като се гарантира, че достъп до вашите файлове имате само вие и най-близките си служители.Той може да се похвали с проста настройка, не се укаже на водача, така че бързо можете да започнете да прехвърлите вашите файлове със скорост до 150 MB / s.

Подробности

Подобни продукти в категория