• Новинка
FEGOCLT Дъска за Котешки Драскотини, Дъска за котешки Драскотини, Прикрепляемая ъгъла до стената, Триъгълен Играчка за Улов на Котешки Нокът, Няколко ъгли Царапания, П?

FEGOCLT Дъска за Котешки Драскотини, Дъска за котешки Драскотини, Прикрепляемая ъгъла до стената, Триъгълен Играчка за Улов на

BGN 23.07
Налично
Налично

★ Материал : Тапи, картон и нетоксично лепило от царевично нишесте ★ Идеалната драскотина : идеален за поддържане на здравето на ноктите, физически упражнения / тонизиране на мускулите и облекчаване на стреса. ★ Не е като на старите тел : Curves улеснява белези и го прави по-удобно, а и е приятно място за отдих, мебелите ще ви благодарен : Това помага на пренасочване на драскотини далеч от дома. ★ Безопасно и сигурно : Здрава конструкция и материал за безопасна игра и подслон.Здрава конструкция и плътен картон служат по-дълго, отколкото други чистачи. ★ Триъгълен дизайн, здрав и стабилен, му е трудно да се прокара, плътна дървесина хартия с висока плътност износостойкая и устойчиво на надраскване.Помага котенку да подтискам собствените си нокти и да се избегне разрушаването на мебелите и килима по време на игра.Висококачествена дървесина хартия, екологично чист, устойчив на уплътняване, износване и надраскване, няма да навреди когтям.В комплект с 1 опаковка листа от коча билка, можете да ги поръсете играчка за вашето малко котки могат да се забавлявам.▶ Спецификация : Компонент : гофрированное преспапиета : 1,2 кг (теглото в опаковката) Технически характеристики : 25*22* 41 см ▶ Опаковка : 1 х дъска за котки царапин1 х коча билка ▶ По всякакви въпроси, моля, пишете ни на нашата услуга за поддръжка на клиенти, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Подробности

Components:
corrugated paper
Weight:
1.2kg (packaged weight)
Specifications:
25*22*41CM
▶ Package:
1 x cat scratch board:
1 x catnip:
▶ For any questions, please email our customer service and we will reply within 24 hours!:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Подобни продукти в категория