• Новинка
Двухтопливная печка ZLINE Autograph Edition 36 4,6 куб. фута с газови котлони и електрическа фурна от черна неръждаема стомана с покритие с цвят на шампанско (RABZ-36-CB)

Двухтопливная печка ZLINE Autograph Edition 36 4,6 куб. фута с газови котлони и електрическа фурна от черна неръждаема стомана с покритие

BGN 1.00
Налично
Налично

Серия Autograph Edition - Благодарение на довършителни работи от черна неръждаема стомана в комбинация с дръжки цвят шампанско и бронз, придающими кухнята елегантен, ненадминат стил, вашата кухня ще изглежда неподвластно на времетоПрофесионални приготвяне на храна на два вида гориво - съчетава в себе си високо ефективна технология газова готвене панел и електрически конвекция на фурната.Херметически месингови котлони италианско производство - водеща в производството на газови готварски панел с 6 котлона ръчно леене с капацитет от 1000 до 18 000 вата. Благодарение на мощния и равномерно разпределение на топлината оптимизира начин на приготвяне на всяко ястие.Минималната почистване - Твърди порцеланова плот панел за ръчно изработени улеснява почистването и поддръжката на газовата готвене панел.Голяма вместимост на фурната - 4,6 куб. фута, в която са поставени на тиган, ширина 27 см за максимално пространство и удобство при ежедневното приготвяне на храна.Лукс не е предназначена за това, че я желаеше - тя трябва да бъде постижима.Разработена в Лейк Тахо, САЩ, двухтопливная печка ZLINE Autograph Edition 36 инча обем 4,6 куб. фута с газови котлони и електрическа фурна от черна неръждаема стомана с бронзов цвят вложки на шампанско (RABZ-36-CB) предоставя професионална приготвяне на ястия, който съчетава ненадмината производителност с индивидуалните потребности.Серия Autograph Edition, който съчетава в себе си безгранична красота, прецизност и качество, създава луксозен начин, който ще се превърне вашето пространство.Достигне от ZLINE достижимого превъзходство клас лукс с иновативни функции, разработени за разширяване на възможностите на вашата кухня.

Подробности

Подобни продукти в категория