• Новинка
Монтиране на стена за телевизор WKLSRHBD Full Motion с възможност за завъртане и наклон, планина за повечето 17-27-инчов led LCD монитори, Монтиране на стена за телевизори с Разме?

Монтиране на стена за телевизор WKLSRHBD Full Motion с възможност за завъртане и наклон, планина за повечето 17-27-инчов led LCD монитори,

BGN 1.67
Налично
Налично

【Универсална поставка за телевизор】 Тази напълно подвижна поставка за телевизор е идеален за телевизори с диагонал от 17-27 см, размери с монтажни системи VESA варират от 75x100 мм до 100x100 мм, тя широко е съвместим с повечето телевизори 【Гледате телевизия с различни ъгли】Можете лесно да регулирате ъгъла на телевизора.Поставка може да се завърта на 90 ° наляво или надясно се накланя нагоре към 5 °, надолу 12 ° и плоска корекция ±3°. 【Издръжлив дизайн】 е Изработен от неръждаема стомана студено пресоване и побира на всяка телевизор с тегло до 44 кг 【Лесна инсталация】 Нашите стенни конзоли са лесни за инсталиране и са доставени с ясни инструкции стъпка по стъпка за инсталиране, както и всички винтове и аксесоари. 【Забележка】 Преди покупка, моля, проверете стена VESA, тегло на телевизора, позицията на закрепване на стената и е възможно запушване на входа и на изхода, моля, внимателно измерва. 【Универсална поставка за телевизор】 Тази напълно подвижна поставка за телевизор е идеален за телевизори с диагонал от 17-27 см, размери с монтажни системи VESA варират от 75x100 мм до 100x100 мм, тя широко е съвместим с повечето телевизори. 【Гледате телевизия с различни ъгли】Можете лесно да регулирате ъгъла на телевизора.Поставка може да се завърта на 90 ° наляво или надясно се накланя нагоре към 5 °, надолу 12 ° и плоска корекция ±3°. 【Издръжлив дизайн】 е Изработен от неръждаема стомана студено пресоване и побира на всяка телевизор с тегло до 44 кг 【Лесна инсталация】 Нашите стенни конзоли са лесни за инсталиране и са доставени с ясни инструкции стъпка по стъпка за инсталиране, както и всички винтове и аксесоари. 【Забележка】 Преди покупка, моля, проверете стена VESA, тегло на телевизора, позицията на закрепване на стената и е възможно запушване на входа и на изхода, моля, внимателно измерва.Направи живота си по-добре!WKLSRHBD - това е универсално монтиране на стена за телевизори малък размер.

Подробности

Подобни продукти в категория