• Новинка
Набор от инструменти за монтаж и отнемане на меки контактни лещи AITIME - Устройство за обработка на контактни лещи Включва Пинсети и мека силиконовата лъжица, средст?

Набор от инструменти за монтаж и отнемане на меки контактни лещи AITIME - Устройство за обработка на контактни лещи Включва Пинсети и

BGN 0.67
Налично
Налично

Материал : Одобрен от силикон, която не съдържа BPAЧист и гигиеничный, осигурява ефективна защита на вашите контактни лещи, няма да навреди на вашите лещи.Малък и удобен в переноске, подходящи за използване по време на пътуване или отдих.Преди употреба се препоръчва да се изплаква силикон разтвор за контактни лещи.Комплектът включва : Пинсети с вендузата x1, мек силикон лъжичка x1, преносим калъф x1. Материал : Одобрен от силикон, която не съдържа BPA.Чист и гигиеничный, осигурява ефективна защита на вашите контактни лещи, няма да навреди на вашите лещи.Малък и удобен в переноске, подходящи за използване по време на пътуване или отдих.Преди употреба се препоръчва да се изплаква силикон разтвор за контактни лещи.Комплектът включва : Пинсети с вендузата x1, мек силикон лъжичка x1, преносим калъф x1. Добре дошли в AITIME, ние внимателно проверяваме стоки за вас.Особености и разлики : 1. Дръжка пинсета изработена от същия материал, че и се стяга за пинсети. Чист и гигиеничный, осигурява ефективна защита на вашите контактни лещи, няма да навреди на вашите лещи. Малък и удобен в переноске, подходящи за използване по време на пътуване или отдих. Преди употреба се препоръчва да се изплаква силикон разтвор за контактни лещи. За да се запази силикон в чистотата, се препоръчва да го замени в рамките на 60 дни.спецификации : Продукт : Набор от инструменти за инсталация и премахване на контактни лещи пинсета Размер : 2,8 х 0,6 инча Размер силиконов молец : дължина 2,6 х 0,4 инча Размер на корпуса : 3,1 х 2,4 х 1 инч Материал : AS и силикон, без BPA.Цвят : прозрачен Тегло : 28 грама Област на приложение : Инсталиране и отстраняване на меки контактни лещи.Пратката включва : Пинсети с вендузата x1, мек силикон лъжичка x1, преносим калъф x1.

Подробности

Подобни продукти в категория