• Новинка
Кожа за улавяне на контролера PS5-Мини Силиконови Калъфи Калъф с 2-ма дръжки за палеца, Нескользящий Без Смущения Защитен Калъф за PC за Sony PS5 PlayStation 5 Кожа за контролер ?

Кожа за улавяне на контролера PS5-Мини Силиконови Калъфи Калъф с 2-ма дръжки за палеца, Нескользящий Без Смущения Защитен

BGN 19.60
Налично
Налично

【Идеален за контролер PS5】 Това калъф, предназначен за защита на контролера PS5Той идеално се съчетава с контролер и не влияе на зарядни кабели или свързване на слушалки ако не се оттегли заедно с приложените калъф. 【Нескользящая, подобрена ефективност】 Улавяне на корпуса прави по такъв начин, че той е неравномерно, като предотвратява подхлъзване контролер от пот.Той осигурява по-добро сцепление по време на игра, което го прави удобен на пипане и удобни за игра. 【Ясен, красив външен вид】 Корпус лесен и прозрачен, и дори ако той ще бъде приложен, той ще запази оригиналния вид контролер PS5, свързани към контролера текстура и усещане за лукс. 【Висококачествени материали пълна защита】] е Изработен от мек, лек и издръжлив материал за PC, може да се използва в продължение на дълго време.Защитете вашия контролер PS5 от прах, драскотини, наранявания и ежедневна употреба. 【Лесно се побира и се отстранява лесно за почистване】 Лесно се побира и се отстранява, лесен за почистване Корпус може лесно да се приложи към контролера и се оттегли с него.Ако тя се боядиса, можете да го избършете с кърпа.- Можете ли да го изплакнете с вода.

Подробности

Подобни продукти в категория