• Новинка
Камера пълен преглед KanDao QooCam 8K HDMI изход за директно излъчване на събития 5G Поддържа цифрова камера, уеб камера отговаря на Skype, WebEx, Zoom.

Камера пълен преглед KanDao QooCam 8K HDMI изход за директно излъчване на събития 5G Поддържа цифрова камера, уеб камера отговаря

BGN 2.67
Налично
Налично

Професионализъм и удобствоПрофесионалист с подкрепата на 5 G и софтуер за уеб камера, разрешен за един месец безплатно, един от най-популярните приложения за джобна камера в режим на пълен преглед на живо, на живо на събития, видеоблогинга и тържество, уеб камера отговаря на Skype, Web Ex, Zoom, Go To Meeting. цифров фотоапарат е в режим на реално време, за предпочитане е за помещения, като излъчването на живо, живото събитие, конференция и празник, с тегло прибл. 245 грама, размер прибл. 145*57*33 мм винт : мин. винт стандарт ¼ инча. Различни обстоятелства : Удобство, предназначени за различни случаи, като например конференция / среща, празнична парти, пътуване и къмпинг, поздрав и памет.видео за видеоблогинга събития в реално време с резолюция 8 K, 5,7 K, 4 K в реално време. Вграден двоен обектив F2.0, полето на видимост : 200 ° с, LCD дисплей : 2.OLED с хлътва матрица, Wi-Fi : 2,4 G / 4 G / 5 G с F2. Удобство, предназначени за различни случаи, като например конференция / среща, празнична парти, пътуване и къмпинг, писма и спомени.Професионализъм и удобство.Професионалист с подкрепата на 5 G и софтуер за уеб камера, разрешен за един месец безплатно, един от най-популярните приложения за джобна камера в режим на пълен преглед на живо, на живо на събития, видеоблогинга и тържество, уеб камера отговаря на Skype, Web Ex, Zoom, Go To Meeting. цифров фотоапарат е в режим на реално време, за предпочитане е за помещения, като излъчването на живо, живото събитие, конференция и празник, с тегло прибл. 245 грама, размер прибл. 145*57*33 мм винт : мин. винт стандарт ¼ инча. Различни обстоятелства : Удобство, предназначени за различни случаи, като например конференция / среща, празнична парти, пътуване и къмпинг, поздрав и памет.видео за видеоблогинга събития в реално време с резолюция 8 K, 5,7 K, 4 K в реално време. Вграден двоен обектив F2.0, полето на видимост : 200 ° с, LCD дисплей : 2.

Подробности

Подобни продукти в категория