• Новинка
Стоки HomeSmart Утяжеленное одеяло King Size 40 паунда за възрастни и двойки - Брой нишки 400, мекота курортен на качеството (88 x 96)

Стоки HomeSmart Утяжеленное одеяло King Size 40 паунда за възрастни и двойки - Брой нишки 400, мекота курортен на качеството (88 x 96)

BGN 60.00
Налично
Налично

✔ ИНОВАЦИЯ Home Smart – Комбинация от 7 слоя висококачествени материали, които равномерно разпределя теглото на тялотоВнимателно сконструированный, за да ви е удобно, без прегряване. ✔ КАЧЕСТВО Home Smart – При броя на нишките 400 нашите утяжеленные одеяла най-меки на пазара. ✔ Home Smart SLEEP ОБЕЩАНИЕ – Равномерно разпределение на теглото одеяла насърчава релаксация и усещането на спокойствие за отличен нощен сън. ✔ Идеален за споделяне на : размери King / Queen, се изчисляват на 2 души.Одеало снабдено с малки петельками за свързване с допълнителен пододеяльником. ✔ Home Smart - Това е марка, на когото можете да се доверите.Продадени и се изчислява на над 1 милион одеяла!. ✔ ИНОВАЦИЯ Home Smart – Комбинация от 7 слоя висококачествени материали, които равномерно разпределя теглото на тялото.Внимателно сконструированный, за да ви е удобно, без прегряване. ✔ КАЧЕСТВО Home Smart – При броя на нишките 400 нашите утяжеленные одеяла най-меки на пазара. ✔ Home Smart SLEEP ОБЕЩАНИЕ – Равномерно разпределение на теглото одеяла насърчава релаксация и усещането на спокойствие за отличен нощен сън. ✔ Идеален за споделяне на : размери King / Queen, се изчисляват на 2 души.Одеало снабдено с малки петельками за свързване с допълнителен пододеяльником. ✔ Home Smart - Това е марка, на когото можете да се доверите.Продадени и се изчислява на над 1 милион одеяла!.Нашето своя патентовано утяжеленное одеяло за двойки с споделени с тегло идва с различен профил на тегло за всеки човек.Това е нещо като покривало за сън и за двойки.Страхотна идея за подарък!.Всеки човек може да избере различен профил на тегло за своята страна одеяла (например, голяма тежест за една от половината от одеала и лек за другата половина).

Подробности

Подобни продукти в категория