• Новинка
Yardwe 12 бр. Поставка За пръстени за Гълъби, Органайзер За Пръстени, За Миролюбивия Крака, Рамка За Пръстените, за Миролюбивия на Краката, за да проверите За Птици, Пръс?

Yardwe 12 бр. Поставка За пръстени за Гълъби, Органайзер За Пръстени, За Миролюбивия Крака, Рамка За Пръстените, за Миролюбивия

BGN 1.00
Налично
Налично

Притежателят на пръстена за тренировка птици : Този пластмасов държач пръстени за птичи крака може да бъде окачен на стената, той не ще отнеме твърде много мястоТитуляр пръстени за пилета : Пластмасова поставка за пръстени за гълъби с четырехполюсной конструкция голям капацитет е много практичен.Поставка за миролюбивия крака : прост и впечатляващ вид, който може добре да се комбинира с много стилове и сцени.Стойка за пръстени за гълъби : Достатъчно притежателя за съхранение на пръстените", за миролюбивия крака, така че тази стойка за съхранение може да отговори на вашите различни нужди.Държач за съхранение : добре Обмислен дизайн за лесен достъп до запасите за гълъби, дръжте краката пръстени организирани и не оставяйте бъркотия.Пратката включва 12 x поставка за съхранение на пръстените", за миролюбивия крака Особености -Прост и впечатляващ вид, който може добре да се комбинира с много стилове и сцени на миролюбивия на пръстените". - Тази поставка за пръстени, за миролюбивия на пищяла може да се използва в птицеводстве, споделяне на запасите птици от различни видове. -Цвят : както е показано на фигура, стойка за пръстени, за миролюбивия крака -Материал : Пластмасова стойка за сортиране на пръстените " - Изработена от трайни и трайни пластмаса със стабилна конструкция на притежателя на пръстени за гълъби. - Този пластмасов държач пръстени за птичи крака може да бъде окачен на стената, той не ще отнеме твърде много място в держателе пръстени за дресура на птиците.75 X0 поставка за краката на птиците. - Не съдържа вредни вещества и е безопасен за състезателни гълъби или пръстени за пощенски гълъби.Описание на продукта Поставка за пръстени за пилета Идеален и необходим инструмент за отглеждане на гълъби.поставка за пръстени за пилета Поставка за пръстени, за миролюбивия крака, се различава издръжлив пластмасов материал, лесен и полезен дизайн, за съхранение или за демонстрация на пръстени за крака.

Подробности

Подобни продукти в категория