• Новинка
Аксесоари за вечни кибрит yusud, Безкрайни подробности за мача, комплект за вечни кибрит включва Сменяеми скрепери, Механични пръчки за разпалване на огън, фитили и З?

Аксесоари за вечни кибрит yusud, Безкрайни подробности за мача, комплект за вечни кибрит включва Сменяеми скрепери, Механични

BGN 5.39
Налично
Налично

【Практични аксесоари за мача】След повреда кремъклийка прът постоянна кибритена запалки не си струва отново да купуват нова мачТези аксесоари ще ви помогнат отново да запаля вашата мач.3 кремневых прът за запалване удължава продължителността на живота на вашата кибритена запалки три пъти, осигурявайки истински "вечен" ефект. 【Гаранция за достъпност и качество】 Ние обещаваме, че тези аксесоари ще се продават на достъпна цена с гаранция от 1 година.Всички проблеми, като например получаване на празни кутии, дефектни или повредени аксесоари и т., Моля свържете се с нас, ние ще осигурим на всеки клиент задоволително следпродажбено обслужване. 【Здрав и заменяемый】Здрава запалка forever match изчислена най-малко на 10 000 удара.Но с помощта на тези аксесоари можете да получите на мача чиркнуть 30 000 пъти.Ненадмината комбинация с удилищем с магниевым сърцевина на премиум-качеството, което еднакво добре работи дори във влажно или студено състояние. 【Как да се насладите на】 С помощта на инструмент, повдигнете стария кремневый прът, нанесете подходящ лепило на кремневую жлеба, за да се залепи нов кремневый прът.Можете да използвате клещи, за да извадите старата соскребающую глава и фитил и да ги замени с нови уреди.След проста и лесна за управление можете да направите нова кремневую запалка. 【Предпоставка включва】 2 скрепер, 3 кремневых прът за разпалване на огъня, 3 фитиля и 6 непромокаеми гумени пръстени с печата на "О".Можете да ги вземете с вас на къмпинг, за пътуване или за лов, както и за замяна на нови аксесоари, когато това е необходимо. 【Практични аксесоари за мача】След повреда кремъклийка прът постоянна кибритена запалки не си струва отново да купуват нова мач.Тези аксесоари ще ви помогнат отново да запаля вашата мач.3 кремневых прът за запалване удължава продължителността на живота на вашата кибритена запалки три пъти, осигурявайки истински "вечен" ефект. 【Гаранция за достъпност и качество】 Ние обещаваме, че тези аксесоари ще се продават на достъпна цена с гаранция от 1 година.

Подробности

Подобни продукти в категория