• Новинка
THARAHT 100 бр. Бяло Седло от Петушиного Пера Свободна Маса 5-7 сантиметра 12-17 см, за декорация на Ловец на Сънища с ръцете Си, Естествено Седло от Петушиного Пера

THARAHT 100 бр. Бяло Седло от Петушиного Пера Свободна Маса 5-7 сантиметра 12-17 см, за декорация на Ловец на Сънища с ръцете Си, Естествено

BGN 3.96
Налично
Налично

❤️ Материал : Тези пера от петушиного опашката на 100% изработени от естествени пера от петушиного опашката на седлотоИ всички пера са строго проверени и обработени с помощта на висока температура и ултравиолетовата дезинфекция, така че те са безопасни и нетоксични. гаранция за качество 100% , че е най-добрият избор за бижута направи си САМ Pendant Earrings Dream Catcher Earrings. ❤️ Размери и характеристики : Дължина : около 5-7 сантиметра /12-17 вижте Тъй като перо изработено от естествени пера, дължина различни изделия може да се различава.Материал : Естествени Пера от петел.Количество : 100шт в една опаковка. ❤️ Приложение : Леко, меко перо чудесно за дизайн на дрехи, костюми, предмети на изкуството, шапки, бижута, занаяти, церемонии.И за украса на училища, дома, аксесоари за маски със собствените си ръце.Който ще се превърне в забавна малка добавка към различни видове тържества. ❤️ Ежедневна грижа : Ако перьях има прах, просто пошевелите пера, за да премахнете праха.- Не може да се измие с вода.Можете да съхранявате пера в картонена кутия или хартиен епруветка, за да се осигури еластичност пера.Тези пера понякога са изложени на статично електричество, или ако пера деформировались по време на съхранение, можете да смекчи пера, като ги постави на върха на водна пара, за автоматично възстановяване на еластичността.
❤️ След като услуга : Ако по някаква причина сте недоволни от някаква нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема бързо и ефективно.
Приятелски съвет : Тъй като всяко перо е натурален, ще различия по форма, и тези пера от природата, леко извити, с дължина подлежи на выпрямлению, чисто ръчно измерване, може да бъде грешка от около 2-3 см, моля, бъдете внимателни.

Подробности

Подобни продукти в категория