• Новинка
Riyidecor Тъканно завеса за душ с полевыми цветя, 72 W, 72 Ч, цолови листа на цветни растения, Пролетни градински билки, Декор, Аксесоари за Баня, за Момичета, жени, 12 опаковк?

Riyidecor Тъканно завеса за душ с полевыми цветя, 72 W, 72 Ч, цолови листа на цветни растения, Пролетни градински билки, Декор,

BGN 8.00
Налично
Налично

Плат 【Материал и размера на】 : Водоустойчив плат полиестер на височина от 72 инча и ширина от 72 инча. 【Дизайн】 : Бял с акварельным цветя модел. 【Което е включено в комплекта】 : Една завеса за душ и 12 пластмасови куки за душата. 【Функция 】 : Екологичен и начало декор на банята. 【Грижи】 : Машинно пране в студена вода, ниско сушене на перална машина. 【Материал и размера на】 : Водоустойчив плат полиестер на височина от 72 инча и ширина от 72 инча. 【Дизайн】 : Бял с акварельным цветя модел. 【Което е включено в комплекта】 : Една завеса за душ и 12 пластмасови куки за душата. 【Функция 】 : Екологичен и начало декор на банята. 【Грижи】 : Машинно пране в студена вода, ниско сушене на перална машина.Riyidecor - производител на домашен текстил, специализирана в текстилни продукти, като душ завеси, задники за снимки.Закупуването на по-добра завеси за душ може да освежите вашата баня и да донесе малко личен стил в това, че може да бъде много скучно пространство.Ние открихме няколко цветни и забавни занавеск за душ и достъпни цени, за да ви помогне да изберете подходящите за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория