• Новинка
Въртящо се кресло с регулируема височина, Кресло с кадифена тапицерия, Съвременно Компютърно стол с дрямка, Ергономичен Работно стол за дома и офиса, за да работят ?

Въртящо се кресло с регулируема височина, Кресло с кадифена тапицерия, Съвременно Компютърно стол с дрямка, Ергономичен Работно стол за

BGN 5.12
Налично
Налично

【Удобен дизайн】 Повърхността на нашия офис стол покрит с висококачествено кадифе, за които не само са лесни за отглеждане, но и той не се навиваОще по-важно, облегалка и възглавницата на седалката запълнени с пяна с висока плътност, която осигурява добра подкрепа и лесно деформиран, след дълго заседание. 【Въртящо се на 360 ° работно стол】Основа и колела хубаво столче за хранене може да се върти на 360 градуса, нашите универсални колела не само работят гладко, но и да не се надраскат пол, което ви позволява бързо да се придвижват там, където искате без излишни неприятности. 【Регулируема височина】 Височината на работния стол в регулация, можете да регулирате височината, в зависимост от вашите различни нужди, което ще ви помогне да се намери на добра позиция.Тя облекчава умора, така че е подходящ за работа в домашния си офис или обучение на студентите. 【Трайно нейлоновое основа】 Основа бархатного столове, изработени от висококачествен найлон, който е много здрав и издръжлив, той няма да има проблеми с лющене, боя, а теглото е до 300 килограма. 【Модерен и лесен монтаж】 Е управляемият акцентное стол ще се превърне в класически украшение на вашия дом, елегантен цвят никога не излиза от мода.Това е работното стол може да се използва в офиса, хола и спалнята за работа, учене и почивка.Моля, използвайте инструкциите на производителя и инструменти за монтаж, включени в комплекта, за да завършите сглобяването.Можете да го събере за 10 минути.

Подробности

Подобни продукти в категория