• Новинка
Bluetooth слушалка ADADPU - Безжични хендсфри говорител на версия 5.0, вграден dual микрофон с шумопотискане, 10 дни в режим на готовност, от 16 часа в режим на разговори във форм?

Bluetooth слушалка ADADPU - Безжични хендсфри говорител на версия 5.0, вграден dual микрофон с шумопотискане, 10 дни в режим на готовност,

BGN 0.67
Налично
Налично

Намаляване на шума CVC 80 : В тези слушалки "свободни ръце" се използва технология CVC 8.0, вградени двойни микрофони с висока разделителна способност, блокер мешающий фоновия шум, като се гарантира, че звук по време на разговор ще бъде разбираем за вас и в другия край, за видеочатов и разговори, а в клас ще бъде осигурено е отлично естествено и кристальное качество на звука.Дълъг живот на батерията : Bluetooth-слушалки за мобилни телефони с бързо зареждане с Type-C, време за зареждане само на 2.5 часа, време за разговори от 16 часа, режим на изчакване от 10 дни.В тази Bluetooth слушалките се използва чип QCC-3020, възможност за сдвояване с две устройства ви позволява да превключвате между входящи повиквания и немедленными предизвикателства.Удобно носене : Лек дизайн (само 0,3 грама), с ушни, куки, че да прилепва плътно към ляво / дясно ухо. бързо активирайте Siri или други гласови асистенти за разговори "свободни ръце".Удобни бутони ви позволяват да се насладите истински на безжични разговори в режим "свободни ръце".Много подходящ за онлайн срещи, е по-безопасно да отговаря на телефонни разговори по време на шофиране.Широка съвместимост : Съвместим с всички устройства с Bluetooth поддръжка за Android / i Phone / смартфони / лаптоп / КОМПЮТЪР и т., Можете да се свържете на 2 устройства едновременно и да чуете звука от двете, а връзката с ниско закъснение се извършва на разстояние до 33'.Лесна употреба : 1. Задръжте MFB в продължение на 5 секунди, led ще започне да мига в синьо и червено. Включете Bluetooth на телефона. Изберете "S525", включете го.Слушалка, автоматично повторно се свързва с последното устройство, след включване на захранването. (Предлагаме безплатна гаранция 1 година и приятелско денонощно обслужване на клиентите. Бързо активирайте Siri или други гласови асистенти за разговори "свободни ръце".Удобни бутони ви позволяват да се насладите истински на безжични разговори в режим "свободни ръце".

Подробности

Подобни продукти в категория