• Новинка
Hjiaruiky/ Бебешки Ленти На Главата с Лъкове За Малки Момичета, Превръзка на Главата с Лък за Новородено, Меки Ленти за Ръчна Работа с Лъкове, Ленти за Коса за Бебета, Чер?

Hjiaruiky/ Бебешки Ленти На Главата с Лъкове За Малки Момичета, Превръзка на Главата с Лък за Новородено, Меки Ленти за Ръчна

BGN 1.33
Налично
Налично

【Мек и удобен плат】 Превръзка на главата за малки момиченца, изработени от еластична и мека издръжлив найлонТези лъкове за малки момичета меки, леки и удобни, с които безопасно се носят на главата на вашето дете. 【Не оставя следи】 Колела за коса с лъкове за малките момичета са много меки и не оставят следи върху вашите малки детках.Те са подходящи за новородени и не са твърде големи или близки!Гума за детски бантиков еластични и меки, те не соскользнут и няма да оставят червени следи върху главата на малкото бебе. 【Един размер подходящ за всички】 Нашите сладки бебешки ленти на главата са идеални за бебета.Те предоставят невероятна разтегливост, и за детето ви може да расте заедно с тях, това са идеални лъкове за новородени бебета и малки деца малки деца. 【Подходящи за случаи】 Тези детски превръзки с лъкове в черно, бяло и розово цветове, подходящи за различни дрехи, подходящи за партита по повод деня на раждане, снимки на открито, семейни снимки, снимки в душата и т. на Нашите детски найлонови ленти-лъкове са идеални аксесоари за коса за новородени момичета-деца. 【Идеален за подарък】 Тези превръзки за глава за малки момичета ще станат идеални подаръци за вашите приятели, аксесоари за коса за момиченца и семейния фотосъемкой.Да бъде сега най-готините момичета.Превръзки за глава за малки момиченца, изработени от еластична и мека, устойчива на износване найлонов плат.Тези лъкове за малки момичета меки, леки и удобни за носене на главата на детето си. На разположение 6 цвята : черно, бяло, розово, сиво, каки и тухла-червен.Идеален за ежедневни дрехи на детето.

Подробности

Подобни продукти в категория