• Новинка
Албум за рисуване MEMX, 8,5 X 11,5, 120 страници (110 гориво), Бележник за рисуване в които корици, Здрава Бескислотная Хартия за рисуване, Писане, Colorization, Скицирате или Драску?

Албум за рисуване MEMX, 8,5 X 11,5, 120 страници (110 гориво), Бележник за рисуване в които корици, Здрава Бескислотная Хартия за рисуване,

BGN 18.24
Налично
Налично

✅ Не съдържа киселини, има неутрално РН, предпазва от пожълтяване на с течение на времето, като предоставя актуална повърхност всеки път, когато рисувашСтираемость и устойчивост на размазыванию направи този дует незаменим придобивка за всички художници. ✅ Листове от естествен бял цвят, в които корици, спирала осигурява по-добър достъп, лесно включете страница на корени, лесно изваждайте за рамкиране или демонстрации. ✅ Висококачествена хартия за рисуване 110 гориво, идеална за художници, илюстратори, дизайнери и съставителите както у дома, така и в движение.Подходящ за моливи, въглени, пера, пастели, карандашных пръчици за рисуване и редица други сухи материали. ✅ Пластмасов водоустойчив корици.Вдигане на основата от ПДЧ осигурява добра подкрепа за писане и рисуване.Идеално място за водене на дневник, дневник за пътуване, поетична работа, творческо писане, създаване на скици и чертежи, работни записи, учебни записки, дневник на настроението, албуми за албуми и така нататък. ✅ Гаранция за връщане на парите ако по някаква причина не сте напълно доволни от нашите албуми за рисуване, ние ги разменим, или ще ви възстановим парите. ✅ Не съдържа киселини, има неутрално РН, предпазва от пожълтяване на с течение на времето, като предоставя актуална повърхност всеки път, когато рисуваш.Стираемость и устойчивост на размазыванию направи този дует незаменим придобивка за всички художници. ✅ Листове от естествен бял цвят, в които корици, спирала осигурява по-добър достъп, лесно включете страница на корени, лесно изваждайте за рамкиране или демонстрации. ✅ Висококачествена хартия за рисуване 110 гориво, идеална за художници, илюстратори, дизайнери и съставителите както у дома, така и в движение.Подходящ за моливи, въглени, пера, пастели, карандашных пръчици за рисуване и редица други сухи материали. ✅ Пластмасов водоустойчив корици.Вдигане на основата от ПДЧ осигурява добра подкрепа за писане и рисуване.Идеално място за водене на дневник, дневник за пътуване, поетична работа, творческо писане, създаване на скици и чертежи, работни записи, учебни записки, дневник на настроението, албуми за албуми и така нататък. ✅ Гаранция за връщане на парите ако по някаква причина не сте напълно доволни от нашите албуми за рисуване, ние ги разменим, или ще ви възстановим парите.

Подробности

Подобни продукти в категория